Καταχωρήθηκε και στην Ευρώπη το trademark για το Final Fantasy VII Ever Crisis

Ένα από τα νέα trademark που σχετίζονται με το Final Fantasy VII που είχαν κατατεθεί στην Ιαπωνία πριν από περίπου μια εβδομάδα, φαίνεται ότι έχει καταχωρηθεί και για την Ευρώπη και τον Καναδά.

Όπως επισημαίνεται από την ιστοσελίδα Final Weapon, το trademark για το “Ever Crisis” έχει κατατεθεί για την Ευρώπη στις 19 Ιανουαρίου και για τον Καναδά στις 18 Ιανουαρίου,

κάτι που μπορεί να υπονοεί την πιθανότητα μιας πιθανής αποκάλυψης στο εγγύς μέλλον.

Το trademark Ever Crisis αποτελεί μια σαφής αναφορά για το Compilation of Final Fantasy VII, το οποίο επέκτεινε τον κόσμο που παρουσιάστηκε με το Final Fantasy VII.
Να σημειώσουμε ότι το Ever Crisis μπορεί να μην είναι το μόνο project που βρίσκεται επί του παρόντος σε εξέλιξη και σχετίζεται με το Final Fantasy VII, καθώς κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Square Enix σύντομα να ανακοινώνει μια έκδοση του Final Fantasy VII Remake για το PlayStation 5.

Το original Final Fantasy VII είναι διαθέσιμο για PC και κονσόλες, ενώ το Remake κυκλοφόρησε πέρυσι αποκλειστικά για το PlayStation 4, προσφέροντας μια υπέροχη αναπαράσταση του πρωτότυπου τίτλου, παρά τις αμφιλεγόμενες εξελίξεις της ιστορίας.

The post Καταχωρήθηκε και στην Ευρώπη το trademark για το Final Fantasy VII Ever Crisis appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα