Διαθέσιμη η next-gen έκδοση του RIDE 4

Εδώ και λίγες ώρες το RIDE 4 έκανε το ντεμπούτο του στα μηχανήματα της νέας γενιάς, με αρκετές βελτιώσεις μεταξύ άλλων σε τομείς όπως τα γραφικά και τους χρόνους φόρτωσης.

Οι κάτοχοι του τίτλου στο PlayStation 4 θα μπορούν να επωφεληθούν έως τις 30 Απριλίου 2021 από το δωρεάν upgrade του στην έκδοση του PlayStation 5, με το παιχνίδι να τρέχει στα 60FPS

σε αναλύσεις έως και 4K. Οι βελτιωμένοι χρόνοι φόρτωσης θα σημαίνουν λιγότερη αναμονή πριν και μετά τους αγώνες, ενώ οι “αυξημένες αναλύσεις” επιτρέπουν στην Milestone –δημιουργό του τίτλου- να αναδείξει πραγματικά τις 3D scanned δίτροχες καλλονές του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε ότι στο PlayStation 5, ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως το DualSense controller, με το haptic feedback να επιτρέπει στους παίκτες να αισθάνονται τις δονήσεις, την επιτάχυνση και την επιβράδυνση με έναν άκρως καθηλωτικό τρόπο.

Όσον αφορά τους κατόχους του τίτλου για το Xbox One, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το δωρεάν upgrade μέσω του Smart Delivery προγράμματος της Microsoft στο Xbox Series X/S. Και εδώ θα έχουμε 60FPS σε αναλύσεις έως και 4K, βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης και “αυξημένες αναλύσεις”.

Για περισσότερα, μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθεί

Το RIDE 4 κυκλοφορεί για XboxOne, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Διαθέσιμη η next-gen έκδοση του RIDE 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα