Team Ninja: “Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για το Nioh 3”

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Gamer, ο Fumihiko Yasuda, δημιουργός της σειράς Nioh, έκανε γνωστές ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το πλάνο της Team Ninja για το επόμενό της project, μετά την κυκλοφορία του Nioh 2.

Όσον αφορά στις πιθανότητες για να δούμε στο άμεσο μέλλον τον επόμενο τίτλο της σειράς Nioh, αυτές δε φαίνεται να είναι υπαρκτές σε ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς ο Yasuda δήλωσε πως η ιαπωνική ομάδα θα ήθελε να εργαστεί επάνω σε νέα

projects. Όπως αναφέρει ο ίδιος: “Όσον αφορά στο sequel, επί του παρόντος, η Team Ninja θα ήθελε να επικεντρωθεί επάνω σε νέους τίτλους, επομένως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για το Nioh 3 σε αυτό το σημείο. Αλλά μετά τη δημιουργία ορισμένων, νέων projects και την απόκτηση νέας εμπειρίας και δεξιοτήτων από αυτά τα πιθανά projects, θα ήθελα να επιστρέψω στη σειρά κάποια στιγμή, χρησιμοποιώντας όλη την εμπειρία και τις νέες δεξιότητες που αποκτήσαμε από ορισμένα, νέα project και στη συνέχεια, δυνητικά, επιστρέφουμε στη σειρά σε εκείνο το σημείο και δημιουργούμε ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι για να υπερβούμε το Nioh και το Nioh 2 και να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο.“

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, ο ίδιος, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν έχει να ανακοινώσει τίποτα συγκεκριμένο επί του παρόντος, εξέφρασε τη σημαντικότητα της σειράς Ninja Gaiden για το ιαπωνικό στούντιο ανάπτυξης. “Αν η σειρά Ninja Gaiden δεν υπήρχε, τότε δεν θα είχε υπάρξει η σειρά Nioh“, δήλωσε ο Ιάπωνας δημιουργός, προτείνοντας στην κοινότητα να μείνει συντονισμένη για νεότερες πληροφορίες στο προσεχές διάστημα. Στη συνέχεια, διερωτηθείς σχετικά με τον Ryu Hayabusa, τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της σειράς Ninja Gaiden, o Yasuda αποκρίθηκε, λέγοντας: “Ναι, αυτός ο χαρακτήρας είναι ο πιο σημαντικός από όλα τα franchise μας. Δεδομένου ότι είναι τόσο σημαντικός, θα ήθελα σίγουρα να τον κάνω να εμφανιστεί ξανά σε ένα παιχνίδι που θα έρθει σύντομα και θα ήθελα να ανακοινώσω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο μέλλον, το συντομότερο δυνατόν.”

Δεδομένης της διαθεσιμότητας των παιχνιδιών της εν λόγω σειράς μόνο σε PlayStation 4 και PC -ενώ θα μεταβούν σύντομα σε αναβαθμισμένες εκδόσεις και στο PlayStation 5 με την επερχόμενη Nioh Collection, οι κονσόλες Xbox απουσιάζουν από τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες των παιχνιδιών της σειράς Nioh, και αυτό δε φαίνεται να αλλάζει σύντομα. “Δεν υπάρχουν τρέχοντα σχέδια για τη σειρά Nioh να υπάρχει σε κονσόλες Xbox σε αυτό το σημείο, αλλά φυσικά η σειρά Ninja Gaiden έχει μεγάλη ιστορία στις κονσόλες της Microsoft“, δήλωσε πρόσφατα ο Yasuda στο Video Games Chronicle, προσθέτοντας: “Επομένως, εάν υπήρχε νέος τίτλος στη σειρά Ninja Gaiden στο μέλλον, σίγουρα θα θέλαμε να είναι στις κονσόλες Xbox.”

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε διαρρεύσει από το Game Source Entertainment, διανομέα στο Honh Kong, η Ninja Gaiden Trilogy για PlayStation 4 και Nintendo Switch, η οποία, φυσικά, αφαιρέθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την περιγραφή του, περιείχε τα Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 και Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, ενώ παράλληλα, δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Koei Temco, η οποία είναι υπεύθυνη για το publishing.

Αναφερόμενος και στη νέα γενιά συστημάτων, με την εργασία του επάνω στη νέα κονσόλα της Sony λόγω της επερχόμενης μετάβασης της σειράς Nioh στο PlayStation 5, ο Yasuda αναφέρει πως, δεδομένων των γρήγορων επιδόσεων από τον SSD της εν λόγω κονσόλας, θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον με τη δημιουργία ενός παιχνιδιού ανοιχτού κόσμου. “Είναι σίγουρα κάτι που θεωρώ ότι αυτό το νέο hardware θα μάς δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε“, δηλώνει. “Αισθανόμαστε πως, επί του παρόντος, δεν υπήρξαν πραγματικά παιχνίδια ανοιχτού κόσμου με υψηλή ένταση, τα οποία είναι πραγματικά γεμάτα δράση από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό, θα θέλαμε, ουσιαστικά, να το αντιμετωπίσουμε ως πιθανή πρόκληση για το μέλλον και να προσπαθήσουμε να θέσουμε ένα νέο γύρισμα στο είδος του ανοιχτού κόσμου από αυτήν την άποψη.”

Η κυκλοφορία της Nioh Collection για το PlayStation 5 έχει προγραμματιστεί για τις 5 Φεβρουαρίου, παράλληλα με τη μετάβαση του Nioh 2 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

The post Team Ninja: “Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για το Nioh 3” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα