Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις των Nioh 1 & 2 στο PlayStation 5

Με την αποκάλυψη της μετάβασης του Nioh 2 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και τον εορτασμό για την τέταρτη επέτειο του franchise, ο Tom Lee, Creative Director στη Ninja Theory, αποκάλυψε επίσης ότι Remastered εκδόσεις και των δύο παιχνιδιών της εν λόγω Action-RPG σειράς, αναμένεται

να γίνουν διαθέσιμες στο επερχόμενο PlayStation 5 στις αρχές του επόμενου έτους.

Με αφορμή, λοιπόν, και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το 3ο Expansion του Nioh 2 που πλησιάζει, το αγγλικό στούντιο ανάπτυξης αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις παρακάτω εκδόσεις, φέρνοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της σειράς στην επερχόμενη κονσόλα της Sony.

Nioh 2 – The Complete Edition (PlayStation 4)Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)Nioh Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)The Nioh Collection (PlayStation 5)

Με τη “Nioh 2 – The Complete Edition”, οι κάτοχοι της τρέχουσας κονσόλας της Sony θα έχουν πρόσβαση στην κύρια ιστορία, καθώς και στα τρία Expansions του 2ου παιχνιδιού -The Tengu’s Discipline, Darkness in the Capital και το επερχόμενο The First Samurai. Στα Nioh & Nioh 2 Remastered για το PlayStation 5 θα περιλαμβάνεται επίσης το εκάστοτε, κύριο παιχνίδι, μαζί με όλα τα DLCs που έχει λάβει από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Για όσους, όμως, επιθυμούν να αποκτήσουν σε μία έκδοση και τα δύο παιχνίδια, μαζί με όλα τους τα DLC’s, φυσικά, η Ninja Theory τους παρέχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα με τη “The Nioh Collection”.

Οι εν λόγω αναβαθμισμένες εκδόσεις των Nioh 1 & 2 για το PS5 φέρουν εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, υποστήριξη για 3D Audio & Adaptive Triggers, ενώ θα “τρέχουν” σε υψηλή ανάλυση 4K και με ρυθμούς ανανέωσης που ανέρχονται έως και στα 120 καρέ/ δευτερόλεπτο, για “κρυστάλλινο οπτικό τομέα” και “μεταξένια, ομαλή μάχη”, όπως αναφέρει η ομάδα. Επίσης, επισημαίνει πως το Nioh 2 Remastered, όπως και τα DLCs του για το PS5, δεν θα πωλούνται ξεχωριστά, καθώς επίσης και ότι οι παίκτες και των δύο παιχνιδιών στο PS4, θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στο PS5.

Επιπροσθέτως, στην εν λόγω ενημέρωση αναφέρεται πως όσοι αποκτήσουν τη Nioh 2 – The Complete Edition στο PS4, θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν χωρίς επιπλέον κόστος και τη Nioh 2 Remastered – The Complete Edition για το PS5. Στην περίπτωση που έχουμε στην κατοχή μας μόνο το κύριο παιχνίδι (Nioh 2) στο PS4, θα μπορούμε να “αναβαθμίσουμε” εντελώς δωρεάν στο Nioh 2 Remastered για το PS5, και να λάβουμε τη Remastered έκδοση, επίσης δωρεάν, από κάθε DLC που έχουμε αγοράσει για το παιχνίδι.

Τα Nioh & Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PS5), Nioh 2 – The Complete Edition (PS4) και The Nioh Collection (PS5) θα κυκλοφορήσουν στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Το Nioh 2 είναι ήδη διαθέσιμο αποκλειστικά για PS4, ενώ αναμένεται να μεταβεί και σε PC στην ίδια ημερομηνία με τη μετάβασή του στο PS5, δηλαδή στις 5 του ερχόμενου Φεβρουάρη. Υπενθυμίζουμε πως το τρίτο και τελευταίο DLC του παιχνιδιού, με ονομασία “The Last Samurai”, κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί το σχετικό trailer, με αποσπάσματα των παραπάνω παιχνιδιών, καταγεγραμμένα απευθείας από την επερχόμενη κονσόλα της Sony για την επόμενη γενιά.

The post Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις των Nioh 1 & 2 στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα