Την Πέμπτη το επόμενο State of Play της Sony

Με επικέντρωση κυρίως σε τίτλους για τα PlayStation 4 και PSVR.

Η Sony επιβεβαίωσε μέσα από το PlayStation Blog, ότι έχει προγραμματίσει άλλο ένα State of Play live stream

αργότερα αυτήν την εβδομάδα, εστιάζοντας αποκλειστικά σε third-party τίτλους για το PlayStation 4 και το PSVR, καθώς και σε "μερικές ενημερώσεις παιχνιδιών του PlayStation 5", κυρίως σε indie και third-party τίτλους που ήδη έχουν ανακοινωθεί για την κονσόλα της επόμενης γενιάς της Sony.

Το νέο State of Play θα έχει διάρκεια περίπου 40+ λεπτών, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sony, θα περιλαμβάνει νέο υλικό και νέες πληροφορίες για τους τίτλους του PlayStation 5.

"Και για να είμαστε εξαιρετικά ξεκάθαροι - δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις των PlayStation Studios στο επεισόδιο της Πέμπτης", αναφέρει η ανακοίνωση στο PS Blog. "Δεν θα υπάρξουν ούτε ενημερώσεις σχετικά με hardware, business, προπαραγγελίες ή ημερομηνίες. Την Πέμπτη, το επίκεντρό μας επικεντρώνεται στην προβολή μερικών cool επερχόμενων παιχνιδιών που έρχονται στο ευρύτερο οικοσύστημα του PlayStation".

Το State of Play θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Twitch ή YouTube.

ps4PS5vr
Keywords
Τυχαία Θέματα