Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Grounded

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες από τη διάθεσή του σε Early Access.

Συμπληρώνοντας μόλις δύο εικοσιτετράωρα από τη στιγμή της διάθεσής του σε στάδιο Early Access, η Obsidian έκανε γνωστό πως ο νέος, survival τίτλος της κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο παίκτες.

Ο λόγος φυσικά για το Grounded, στο οποίο οι παίκτες έχουν μυστηριωδώς συρρικνωθεί σε μέγεθος μικροσκοπικού εντόμου

και καλούνται να επιβιώσουν σε ένα φυσικό περιβάλλον, εξερευνώντας το για την εύρεση πολύτιμων πόρων και την κατασκευή χρήσιμων αντικειμένων, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με κινδύνους που προκύπτουν λόγω του σημαντικά μειωμένου τους μεγέθους. Έχοντας προνοήσει για όσους διακατέχονται από εντομοφοβία, η αμερικανική ομάδα ανάπτυξης ενσωματώνει στο παιχνίδι ένα ειδικό game mode με την ονομασία "Arachnophobia Mode", με το οποίο δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουν ελαφρώς το μέγεθος και να τροποποιήσουν την εμφάνιση των εχθρικών εντόμων, μεταξύ πέντε διαφορετικών επιπέδων διαθέσιμων προς επιλογή.

Σχετικά με το εν λόγω ορόσημο για τη μέχρι στιγμής πορεία του στην αγορά, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, αναφέρει: "Το Grounded έχει φτάσει τους 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ παίκτες εντός των πρώτων 48 ωρών! Σας ευχαριστούμε όλους! ΕΣΕΙΣ είστε ο λόγος που έχουμε τόσα όσα αξίζουμε, και χωρίς εσάς δεν θα είμασταν εδώ."

Grounded has reached 1 MILLION players in the first 48 hours! Thank you everyone! YOU are the reason we are having as much as we are, and without you we wouldn't be here!

To show his thanks, Grounded's Game Director, Adam Brennecke, has a special message: pic.twitter.com/zYoucNfRmm

Grounded (@GroundedTheGame) July 31, 2020

Επιπροσθέτως, η Obsidian ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα εξακολουθήσει να λαμβάνει ενημερώσεις και επιδιορθώσεις, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εφικτή εμπειρία για την κοινότητα με τη διάθεση μιας νέας σειράς από μηνιαία updates για το παιχνίδι, ξεκινώνοντας από τις 27 Αυγούστου.

Η διάθεση του Grounded ξεκίνησε από τις 28 Ιουλίου μέσω των Xbox Game Pass Preview και Steam Early Access, έναντι των $29.99.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα