Συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτίωσης του Anthem

Εξελίσσοντας τους μηχανισμούς του loot.

Με μια ανάρτησή της στο επίσημο blog της, η Bioware επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι εργάζεται σκληρά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το Anthem, τον μεγάλο της τίτλο που λανσαρίστηκε -με πολλά προβλήματα και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- την περασμένη χρονιά, ενώ έθεσε επί χάρτου τους κεντρικούς άξονες εργασίας, επάνω στους οποίους και επικεντρώνεται για το προσεχές μέλλον.

Κεντρικός πυλώνας του νέου update

θα είναι η βελτίωση των μηχανισμών του loot. Αυτό σημαίνει πως θα βελτιώσει όλα τα αντικείμενα που προσφέρονται εντός του παιχνιδιού, δίνοντας ένα κίνητρο στους παίκτες να τα βρουν και να τα εξοπλίσουν στον χαρακτήρα τους. Ο ίδιος ο μηχανισμός εξεύρεσης του κατάλληλου εξοπλισμού αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με την εισαγωγή πινάκων loot, ειδικών αποστολών με συγκεκριμένες ανταμοιβές, την ύπαρξη περισσότερων πλασμάτων που προσφέρουν άφθονο εξοπλισμό, αλλά και την προσθήκη ειδικών πωλητών που θα πουλούν σπάνια αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

Παράλληλα, η Bioware προσπαθεί να βελτιώσει και τους μηχανισμούς εξέλιξης του χαρακτήρα που προσφέρονται από το παιχνίδι και που συνδέονται άμεσα με το loot. Έτσι, η εταιρεία σκοπεύει να κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του level cap ακόμα πιο εύκολη, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αποκτούν υψηλότερα levels (και loot ανάλογης ποιότητας) ακόμα πιο γρήγορα, ενώ μέσω παρακολούθησης των στατιστικών και των trends που επικρατούν εντός του παιχνιδιού, η Bioware θα μπορεί να "αφουγκράζεται" τους παίκτες και να δρομολογεί τις όποιες βελτιώσεις χρειάζεται στη σωστή κατεύθυνση.

Θυμίζουμε πως το Anthem κυκλοφορεί ήδη σε υπολογιστές και κονσόλες τρέχουσας γενιάς από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η ημερομηνία διάθεσης του νέου update για το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι άγνωστη.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα