Απολογισμός από την παρουσίαση του Halo: Infinite

Ενώ free-to-play θα είναι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.

Η 343 Industries, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του νέου μέρους της σειρά Halo, αποκρίθηκε σε ορισμένα ερωτήματα σχετικά με το art direction και γενικότερα το οπτικό αποτέλεσμα του Halo: Infinite, ερωτήματα που ήρθαν από την κοινότητα με το νεότερο

δείγμα του παιχνιδιού που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Xbox Games Showcase Event της Microsoft.

Όπως σημείωσε η αμερικανική ομάδα ανάπτυξης, υπερίσχυσαν κατά πολύ περισσότερα τα θετικά σχόλια από τη συγκεκριμένη παρουσίαση του παιχνιδιού, με τα αντίστοιχα αρνητικά να έγκεινται στην εμφάνιση των χαρακτήρων και των αντικειμένων γενικότερα, υιοθετώντας μία "ανούσια" όψη. "Έχουμε διαβάσει τα σχόλιά σας, έχουμε δει τα παραδείγματα εκ νέου επεξεργασμένου περιεχομένου και την αξιολόγηση του Digital Foundry. Με πολλαπλούς τρόπους συμφωνούμε σ' αυτό -όντως έχουμε δουλειά να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε ορισμένες από αυτές τις περιοχές και να ανυψώσουμε το επίπεδο πληρότητας και γενικής παρουσίασης για το τελικό παιχνίδι" αναφέρθηκε από την ομάδα.

Σχετικά με το πόσο πρόσφατη ήταν η έκδοση από το δείγμα του Halo: Infite της εν λόγω παρουσίασης, η ομάδα ανέφερε ότι εκείνη η εκδοχή βρισκόταν σε εξέλιξη αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, με μία πληθώρα από γραφικά και συστηματικά στοιχεία του παιχνιδιού να βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία ολοκλήρωσης και "γυαλίσματος". Ωστόσο, ορισμένες απόψεις από το feedback της κοινότητας που λήφθηκε, αξιολογήθηκε από την ίδια ως αναμενόμενο, με αναφορές σε περιοχές που είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με άλλες απόψεις, εξετάστηκαν παράλληλα νέες ευκαιρίες και σκέψεις που φανερώνουν τη σοβαρή υπόληψη της ομάδας και την προθυμία της να αξιολογείται. Όπως η ίδια αναφέρει: "Δεν έχουμε ακόμα σταθερές απανήσεις ή αποτελέσματα για να μοιραστούμε, αλλά η ομάδα εργάζεται με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο βάσει του σχεδίου. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε έναν όμορφο κόσμο να εξερευνήσουν οι παίκτες στο launch".

Όσον αφορά στο art-atyle του τίτλου, η 343 Industries αναφέρθηκε στην καθοδήγησή της με βάση το ισχυρό feedback που λαμβάνει από την κοινότητα, κάνοντας λόγο για περισσότερο κλασικές προοπτικές. "Παρόλο που εκτιμάμε ότι αυτό ίσως να μην αποτελεί την προσωπική προτίμηση όλων, επιμένουμε σε αυτή την απόφαση, και με χαρά παρατηρούμε να αντηχεί σε πολλούς λάτρεις ανά τον κόσμο" συμπληρώνει.

Επιπροσθέτως, και επιβεβαιώνοντας την πρόσφατη φημολογία, έγινε γνωστό πως το multiplayer τμήμα του Halo: Infinite θα είναι free-to-play και αναμένεται να "τρέχει" στο επερχόμενο Xbox Series X με ρυθμό ανανέωσης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ πρόσφατα η Microsoft προέβη σε μετονομασία του Xbox Game Pass σε "Game Pass", που όπως είναι λογικό, αυτό ενδέχεται να προμηνύει τη διάθεση της εν λόγω συνδρομητικής υπηρεσίας της εταιρείας και σε άλλες πλατφόρμες, παρόλο που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, κάτι τέτοιο αναμένεται να είναι δυσκολότερο από το αναμενόμενο.

Το Halo: Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εορταστική περίοδο για Xbox Series X, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay video του παιχνιδιού που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase Event της Microsoft.

pcxbox oneXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα