Τι ετοιμάζει η SEGA για το μέλλον;

Η SEGA έκανε γνωστό το πλάνο και την στρατηγική που θα ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια, το οποίο περιλαμβάνει σχέδια για τη δημιουργία ενός λεγόμενου “Super Game” μέχρι το οικονομικό έτος 2026 της εταιρείας. Το τι θα είναι ακριβώς αυτό το “Super Game”, δεν ξέρουμε, αλλά ακούγεται ιδιαίτερα συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον.

Στο earnings report έγγραφό της (μπορείτε να το βρείτε εδώ), η SEGA δηλώνει επίσης την πρόθεσή της να επεκτείνει ήδη υπάρχοντα IP σε ένα “global brand” έως το οικονομικό

έτος 2024, παραθέτοντας τα Sonic the Hedgehog, Yakuza, Phantasy Star Online, Persona, Shin Megami Tensei, Football Manager και Total War ως τίτλους που θα συνεχίσει να δημιουργεί. Επίσης, ο νέος FPS τίτλος της Creative Assembly, δημιουργού του Alien Isolation, αναφέρεται επίσης στο έγγραφο.

Οι όροι “Remaster”, “Remake” και “Reboot” αποτελούν επίσης μέρος της μελλοντικής στρατηγικής της SEGA, καθώς η εταιρεία θέλει να αυξήσει την κερδοφορία της με πιθανή επιστροφή αγαπημένων IPs όπως τα Crazy Taxi, Jet Set Radio, Space Channel 5, Rez, Panzer Dragoon, NiGHTS, Shinobi, Virtua Fighter, Altered Beast, House of the Dead, Soul Hacker και άλλους Streets of Rage τίτλους. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο είχαμε την κυκλοφορία του Streets of Rage 4, του πρώτου νέου τίτλου της beat ‘em up σειράς από το 1994.

The post Τι ετοιμάζει η SEGA για το μέλλον; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα