Πώς θα τρέχει το Biomutant;

Το Biomutant είναι περίπου μια εβδομάδα μακριά μας και η THQ Nordic αποφάσισε να μας παρουσιάσει μια γενική μάτια στον τρόπο που ο τίτλος θα “τρέχει” στις διάφορες πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από video που δείχνουν παρόμοια πλάνα, αλλά τρέχουν σε διαφορετικές πλατφόρμες – μπορούμε να δούμε τον τίτλο να τρέχει στα Xbox One

και PlayStation 4 σε 1080p / 30fps, στα Xbox One X και PlayStation 4 Pro σε 1080p / 60fps και τέλος, έχουμε το πιο εντυπωσιακό υλικό, αυτό της έκδοσης PC, στα 4K / 60fps, αν και στην πραγματικότητα, η απόδοση θα είναι χωρίς όριο.

Xbox One & PlayStation 4

Xbox One X & PlayStation 4 Pro

PC

Δυστυχώς, δεν δόθηκε στην δημοσιότητα κάποιο video που να δείχνει πώς θα τρέχει το Biomutant στα συστήματα νέας γενιάς, τα Xbox Series X/S & PlayStation 5, αν και από τη στιγμή που ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί για τις next-gen κονσόλες, λογικά θα είναι πολύ κοντά στις εκδόσεις των Xbox One X και PlayStation 4 Pro -εκτός από τις καλύτερες επιδόσεις.

Το Biomutant θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S (μέσω Backward compatibility), PlayStation 4, PlayStation 5 (μέσω Backward compatibility) και PC στις 25 Μαΐου.

The post Πώς θα τρέχει το Biomutant; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα