Ίδρυση νέου gaming στούντιο από πρώην devs των Epic Games & Blizzard

Την ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο ανακοίνωσαν πρώην developers των Epic Games και Blizzard Entertainment, “όντας σε αποστολή να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο παίζονται τα RPGs”.

Πίσω από το νέο στούντιο θα βρίσκονται βετεράνοι του χώρου, όπως είναι οι Matt Schembari, Dan Hertzka, Nathan Fairbanks, Glenn Rane και Marc Hutcheson, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν περισσότερα άτομα στην ομάδα. Επί του παρόντος, εργάζονται επάνω στην ανάπτυξη ενός “cross-platform,

κοινωνικού τίτλου όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν κόσμους και να αφηγούνται ιστορίες με πρωτοφανή ελευθερία”.

Η ομάδα που απαρτίζει το νεοιδρυθέν στούντιο, ονόματι “LightForce Games”, έχει ιστορικό σε διάφορες άλλες εταιρείες του χώρου, όπως τις BioWare, Blizzard Entertainment, Epic Games, Riot Games και Zenimax Online Media, καθώς έχει εργαστεί στην ανάπτυξη μίας πληθώρας τίτλων, όπως -μεταξύ άλλων- τα Diablo III, The Elder Scrolls Online, Fortnite, Hearthstone, Overwatch, StarCraft 2 (trilogy), Star Wars: The Old Republic και World of Warcraft.

Όπως αναφέρει ο Matt Schembari, Διευθύνων Σύμβουλος του νέου LightForce Games: “Όλοι εμείς αγαπάμε τα κοινωνικά, δημιουργικά παιχνίδια, και ιδιαιτέρως αγαπάμε τα παιχνίδια όπου οι παίκτες οδηγούν την αφήγηση. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε στοιχεία από το Minecraft ή το Roblox με επιτραπέζια RPG για να δημιουργήσουμε έναν νέο τρόπο για να παίζετε παιχνίδια ρόλων. Λαμβάνοντας υπόψη το υπόβαθρό μας, η δημιουργία ενός παιχνιδιού που μοιάζει ότι θα φέρει την επανάσταση στα RPG ήταν μια προφανής επιλογή.”

Αξίζει να σημειωθεί πως η LightForce Games δεν θα αποτελεί άλλο ένα gaming στούντιο όπως θα περιμέναμε, αλλά αντιθέτως θα απαρτίζεται από μία ομάδα, που τα μέλη της θα μπορούν να βρίσκονται και ,κατ’ επέκταση, να ζουν σε διαφορετικές περιοχές από όλον τον πλανήτη, καθώς η ίδρυσή του ασπάζεται την ιδεολογία περί δημιουργίας ενός “all-remote στούντιο”.

“Η υλοποίηση μιας πλήρως απομακρυσμένης εταιρείας, επιτρέπει σε κάθε μέλος της ομάδας να ζει όπου είναι καλύτερο για την κατάσταση της ζωής του“, προσθέτει ο Schembari. “Χτίζουμε ένα στούντιο για μεγάλες αποστάσεις, όπου η ενσυναίσθηση τόσο για τους παίκτες όσο και για τους προγραμματιστές βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε.“

The post Ίδρυση νέου gaming στούντιο από πρώην devs των Epic Games & Blizzard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα