Συγχώνευση της Vicarious Visions με τη Blizzard Entertainment

Η Vicarious Visions, το studio ανάπτυξης πίσω από τα Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, “κατέβασε ρολά¨ πριν από λίγες ώρες, καθώς ολοκληρώθηκε η συγχώνευσή της με τη Blizzard Entertainment.

“Έχουμε συγχωνευθεί επίσημα με τη Blizzard Entertainment”, αναφέρει

μια ανάρτηση του studio στο Twitter. “Η ομάδα ανάπτυξής μας θα παραμείνει στο Albany της Νέας Υόρκης και θα είναι πλήρως αφοσιωμένη στα παιχνίδια της Blizzard. Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε @Blizzard_Ent”.

We've officially merged with Blizzard Entertainment. Our development team will remain in Albany, NY and fully dedicated to Blizzard games. We invite you to follow us @Blizzard_Ent

Vicarious Visions (@VvisionsStudio) April 12, 2022

Περίπου 200 μέλη του προσωπικού της Vicarious Visions θα αποτελούν πλέον μέρος της Blizzard Entertainment, “πλήρως αφιερωμένα στα υπάρχοντα παιχνίδια και πρωτοβουλίες της Blizzard”, δήλωσε η εταιρεία στο GamesIndustry.biz. Πιθανώς, στα παραπάνω περιλαμβάνονται τα Overwatch 2 και Diablo IV.

Να θυμίσουμε ότι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Vicarious Visions είχε ειδικευτεί σε ports και remasters, με το Crash N. Sane Trilogy και το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 να αποτελούν τα τελευταία δείγματα γραφής για το τι μπορεί να κάνει το studio με παλαιότερα IP. Επίσης, στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται franchises όπως το Call of Duty και το Guitar Hero, καθώς και σειρές όπως οι Spider-Man, Tony Hawk’s Underground και πολλά άλλα για την Activision.

The post Συγχώνευση της Vicarious Visions με τη Blizzard Entertainment appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα