Ημερομηνία λήξης για ορισμένες ψηφιακές αγορές τίτλων των PS3 και PS Vita

Διάφοροι χρήστες αναφέρουν ότι αρκετά ψηφιακά αντίγραφα PSOne Classics τίτλων, όπως οι Chrono Cross και Final Fantasy VI, καθώς και άλλοι ψηφιακοί τίτλοι, δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε PlayStation 3 και PS Vita.

Όπως αναφέρθηκε από το Kotaku, φαίνεται ότι η “ημερομηνία λήξης” για αρκετούς από αυτούς τους ψηφιακούς τίτλους έχει αλλάξει, σε μια ημερομηνία η οποία

βρίσκεται δεκαετίες νωρίτερα από την κυκλοφορία των παιχνιδιών – σε αρκετές περιπτώσεις, είτε το 1969 είτε το 1970 – που σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να αναπαραχθούν στις κονσόλες, παρόλο που αυτή η “ημερομηνία λήξης” είναι προφανώς λανθασμένη.

So did @PlayStation expire the PSOne Classics versions of #ChronoCross and #ChronoTrigger by setting the date on new downloads to 12/31/1969? This is preventing me from playing my purchased copies on Vita and PS3. @ModernVintageG @dark1x pic.twitter.com/wxRebNIZWh

— Christopher Foose (@FooseTV) April 8, 2022

Άλλοι τίτλοι που φέρεται να έχουν επηρεαστεί περιλαμβάνουν τα Chrono Trigger, Unit 13 και Rune Factory: Oceans, με έναν χρήστη να αναφέρει ότι ολόκληρη η ψηφιακή βιβλιοθήκη του έχει λήξει. Η κύρια θεωρία μεταξύ των παικτών είναι ως “ημερομηνία λήξης” είναι προεπιλεγμένη η “Unix date”, η οποία τείνει να είναι η 1η Ιανουαρίου 1970, αν και δεν είναι σαφές γιατί αυτό άρχισε να συμβαίνει τώρα και γιατί επηρεάζει μόνο ορισμένους παίκτες και συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η Sony, από την πλευρά της, δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι σχετικά με τα παραπάνω.

The post Ημερομηνία λήξης για ορισμένες ψηφιακές αγορές τίτλων των PS3 και PS Vita appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα