Σύντομο trailer για τη 2η Season του Halo Infinite Multiplayer

Η 343 Industries έδωσε ένα σύντομο trailer, μισού λεπτού, που μας δείχνει κάποιες από τις καινούργιες προσθήκες που θα εισαχθούν στη 2η Season του multiplayer του Halo Infinite.

Αν και πολύ μικρό το βίντεο, εκεί μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας καινούργιος χάρτης για το παιχνίδι και κάποια καινούργια cosmetics για τους Spartans μας. Ο τίτλος της 2η Season ακούει στο όνομα “Lone Wolves” και, όπως βλέπουμε,

τα cosmetics θα είναι εμπνευμένα από αυτό το θέμα.

Όπως είναι λογικό, μαζί με τη Season θα έρθει και καινούργιο battle pass και ψηφιακό shop για τους Spartans. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το πόσο θα διαρκέσει αυτή, αλλά μάλλον δεν μιλάμε για ίδια διάρκεια όπως στην 1η Season, η οποία θα κρατήσει 6 μήνες.

Τέλος, είναι γνωστό ότι η Season θα κάνει το ντεμπούτο της στις 3 Μαΐου. Παρόλο που η 343 Industries είχε αναφέρει ότι μαζί με αυτή θα έρθει και η δυνατότητα για Co-Op στο main campaign του τίτλου, κάτι τέτοιο πήρε τελικά αναβολή κι ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορέσουμε να παίξουμε την βασική ιστορία του παιχνιδιού με κάποιον φίλο μας. Το αναλυτικό review μας για το Halo Infinite μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. 

The post Σύντομο trailer για τη 2η Season του Halo Infinite Multiplayer appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα