Στον “πάγο” η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Η ουκρανική ομάδα ανάπτυξης GSC Game World ανακοίνωσε ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl έχει μπει επί του παρόντος σε αναμονή, εν μέσω της ρωσικής εισβολής. Σε ένα νέο video που δημοσίευσε, το studio αναφέρει πως έγραφε ένα behind the scenes video

για τον τρόπο με τον οποίο τα cutscenes γίνονται motion-captured για τον τίτλο. Ωστόσο, αντιμετωπίζει τις ρωσικές επιθέσεις.

“Την προηγούμενη εβδομάδα, επεξεργαζόμασταν το video για το motion capture studio “, αναφέρει η δημιουργός στο τελευταίο video. “Θέλαμε να δείξουμε πώς δημιουργήθηκαν τα cutscenes. Πήρε χρόνο για να παρακολουθήσουμε τα video, να γράψουμε σενάρια και να μιλήσουμε με ηθοποιούς.”.

Το trailer συνεχίζεται, με πλάνα από το μια επίθεση με πυραύλους σε έναν πύργο τηλεόρασης στο Κίεβο. “Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία και έστειλε ρουκέτες, τανκς και στρατιώτες στην πατρίδα μας. Η χώρα μας αναγκάζεται να παλέψει ξανά για την ύπαρξή της. Φαίνεται ότι αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας. Αυτό το video είναι η απάντησή μας στην ερώτηση «πώς είστε, παιδιά;». Τώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους να επιβιώσουν”.

Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη στο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl έχει ανασταλεί μέχρι να επιλυθούν οι ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία. “Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει μπει στο περιθώριο. Αλλά σίγουρα θα συνεχίσουμε”, προσθέτει το studio. “Μετά τη νίκη. Δόξα στην Ουκρανία”.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl έχει προγραμματιστεί προς το παρόν να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2022 για Xbox Series X/S και PC, αλλά αυτή η ημερομηνία θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει.

The post Στον “πάγο” η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα