Missions και Rewards μπαίνουν στο Nintendo Switch Online

Μία καινούργια λειτουργία υπάρχει πλέον στην εφαρμογή του Nintendo Switch Online στο Switch. Αν πάτε σε αυτή θα προσέξετε ότι έχει προστεθεί η κατηγορία “Missions & Rewards”. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής της Nintendo για τους συνδρομητές του NSO.

Εκεί θα βρείτε κάποιες αποστολές

που δίνουν Platinum Πόντους για το κατάστημα του συστήματος με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε εικονίδια, backgrounds αλλά και πλαίσια γι’ αυτά. 

Οι αποστολές έχουν να κάνουν με διάφορες λειτουργίες του Switch, όπως να ανεβάσετε στο Cloud τα saves σας. Κάποιες άλλες θα είναι να παίξετε παιχνίδια που δίνει η Online υπηρεσία του Switch, όπως το Super Mario Bros. του NES, ή ακόμα και να δείτε τις multiplayer δυνατότητες κάποιου παιχνιδιού σε online περιβαλλον με τους φίλους σας. Οι αποστολές αυτές θα αλλάζουν τουλάχιστον κάθε εβδομάδα και θα υπάρχει περιγραφή που θα εξηγεί το πως να τις φέρετε εις πέρας και ποιές είναι οι προϋποθέσεις γι’ αυτό. Στο κάτω μέρος της σελίδας με τις αποστολές υπάρχει και ένα QR code που θα παραπέμπει στην σελίδα του my.nintendo.com για περισσότερες αποστολές που δεν θα χρειάζονται τη συνδρομή του NSO. 

Τα εικονίδια θα έχουν θέμα κάποιο ή κάποια από τα παιχνίδια της εταιρείας για το Switch. Το θέμα θα αλλάζει μια φορά το μήνα -σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής. Για τον πρώτο μήνα τα δύο παιχνίδια που θα έχουν την τιμητική τους στην λειτουργία αυτή είναι το Super Mario Odyssey και το Animal Crossing: New Horizons. Οι εικόνες που θα δημιουργείτε με αυτά θα μπορούν να μπουν ως εικόνα του profile στον λογαριασμό σας στο NSO. 

The post Missions και Rewards μπαίνουν στο Nintendo Switch Online appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα