Καινούργιο υλικό για το Back 4 Blood

H Turtle Rock Studios ανακοίνωσε, μέσω ενός Tweet, την κυκλοφορία του πρώτου μεγάλου expansion για το παιχνίδι Back 4 Blood. Ο τίτλος του θα είναι “Tunnels of Terror” και θα περιέχει αρκετό καινούργιο υλικό για τους παίκτες.

Αναλυτικά θα έχουμε δύο καινούργιους Cleaners, την Sharice και τον Heng, τρία καινούργια τέρατα για να παλέψουμε, τους Ripper, Shredder και Urchin, οκτώ καινούργια

skins για τους χαρακτήρες μας, αρκετά νέα cosmetics για τα όπλα μας καθώς και δεκαπέντε καινούργιες κάρτες για να βάλουμε στο deck των χαρακτήρων μας. Επτά καινούργιες αποστολές θα μπουν στο παιχνίδι υπό τον τίτλο “Ridden Hives”, που θα είναι PvE περιεχόμενο για να παίξουμε με τους φίλους μας, και όχι μόνο. Τέλος θα υπάρχει η επιλογή για το ultra-difficult setting με την ονομασία “No Hope”. 

Πρόσβαση στο καινούργιο περιεχόμενο θα έχουν όσοι έχουν αγοράσει την Ultimate και την Deluxe έκδοση του παιχνιδιού, όπως επίσης και το Annual Pass. Όσοι δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το Tunnels of Terror μόνο του αν το επιθυμούν, σε τιμή που είναι ακόμα άγνωστη. Επιπλέον, το studio πληροφόρησε ότι με αυτό το expansion δεν θα μπουν στον τίτλο κάποιας μορφής microtransactions. Εδώ να αναφέρουμε πως αναφέρθηκε ότι χρειάζεται μόνο ένας από τους παίκτες του party να έχει προμηθευτεί το Tunnels of Terror για να ανοίξει η πρόσβαση σε όλο το party.

Το καινούργιο expansion θα είναι στα χέρια μας στις 12 Απριλίου για όλες τις πλατφόρμες. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series S/X και είναι, ακόμα και σήμερα, μέσα στους τίτλους του Xbox Game Pass. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Tunnels of Terror will be coming to Fort Hope on April 12th, 2022. Here's a little sneak peek on what to look forward to! pic.twitter.com/AOrigv2UuK

Back 4 Blood (@back4blood) March 1, 2022

The post Καινούργιο υλικό για το Back 4 Blood appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα