Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Little Orpheus

Η Secret Mode ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Little Orpheus, του τελευταίου τίτλου από την The Chinese Room, δημιουργό του Dear Esther, θα καθυστερήσει στις εκδόσεις του για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

“Υπό το φως των πρόσφατων παγκόσμιων γεγονότων, η σημερινή κυκλοφορία του Little Orpheus για υπολογιστες

και κονσόλες θα καθυστερήσει”, ανέφερε η Secret Mode σε μια δήλωση. “Ενώ το Little Orpheus κυκλοφόρησε αρχικά στο Apple Arcade τον Ιούνιο του 2020 και δεν αναφέρεται άμεσα σε γεγονότα του πραγματικού κόσμου, αναγνωρίζουμε ότι ορισμένα από τα θέματα και το περιεχόμενο του παιχνιδιού μπορεί να ενοχλούν τους παίκτες αυτήν τη στιγμή”.

Αρχικά έχοντας κυκλοφορήσει στο Apple Arcade το 2020, το Little Orpheus ακολουθεί έναν Σοβιετικό κοσμοναύτη το 1962, ο οποίος ταξιδεύει στο κέντρο της Γης με την χρήση μιας πυρηνικής κάψουλας εξερεύνησης. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού στο Steam, ο κοσμοναύτης «έχασε την ατομική βόμβα που τροφοδοτούσε τον Μικρό Ορφέα (Little Orpheus)» και αναφέρεται στον «τρομερό General Yurkovoi, έναν άνθρωπο τόσο τρομακτικό που ακόμη και ο Στάλιν δεν θα του αγόραζε ένα ποτό». Γίνεται επίσης αναφορά στο «να φέρουμε τον σοσιαλισμό σε υπόγειους κόσμους».

Ενώ το παιχνίδι προορίζεται ξεκάθαρα να είναι κωμικό και ανάλαφρο, φαίνεται ότι η Secret Mode δεν είναι ικανοποιημένη με την ιδέα να κυκλοφορήσει έναν τίτλο με τόσο δυνατά θέματα από τη Ρωσία και τη Σοβιετική Ένωση, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

“Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες αργότερα”, αναφέρει ο εκδότης.

pic.twitter.com/6tmlxkdihJ

Secret Mode (@WeAreSecretMode) March 1, 2022

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Little Orpheus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα