Περαιτέρω καθυστέρηση για το Campaign Co-op του Halo Infinite

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το Campaign Co-op δεν θα γίνει διαθέσιμο στο Halo Infinite παράλληλα με την έναρξη της Season Two στις 3 Μαΐου 2022.

Παρά το γεγονός ότι έχει σημειώσει «μεγάλη πρόοδο στο network co-op του campaign», η 343 αναφέρει ότι στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να «μπορέσει να δώσει μια υψηλής ποιότητας, πλήρους λειτουργικής network

co-op εμπειρίας τεσσάρων παικτών στο τεράστιο και ανοιχτό κόσμο του Halo Infinite».

Επιπλέον, η δημιουργός θέλει να προσφέρει ένα split-screen co-op 2 παικτών σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά τα μη γραμμικά, ευρέως ανοιχτά τμήματα του campaign αποδεικνύονται γεμάτα με προκλήσεις σε split-screen, ειδικά στην αρχική Xbox One κονσόλα.

“Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν θα είμαστε σε θέση να δώσουμε το Campaign Network Co-op στις 3 Μαΐου, στην αρχή του Season 2. Ωστόσο, εξακολουθούμε να στοχεύουμε να παραδώσουμε το Campaign Network Co-op αργότερα στη Season 2, και θα μοιραστούμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό και για το co-op σε split-screen το συντομότερο δυνατό”, αναφέρει ο head of creative του Halo Infinite, Joseph Staten.

Να θυμίσουμε ότι το Campaign co-op αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παράλληλα με τη Season 2 του Halo Infinite, μαζί με τo Forge Mode. Όσο για το Forge, η 343 αναφέρει ότι έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με το mode, το οποίο θα έρθει πλέον μαζί με την Season 3.

The post Περαιτέρω καθυστέρηση για το Campaign Co-op του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα