Αναβολή στην διάθεση του Forspoken

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι ο επερχόμενος αποκλειστικός PlayStation 5 και PC τίτλος, Forspoken, θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, με νέα περίοδο κυκλοφορίας να έχει οριστεί για αργότερα το 2022.

Το action-RPG, το οποίο αναπτύσσεται από το studio ανάπτυξης πίσω από το Final Fantasy XV, Luminous

Productions, ήταν προγραμματισμένο αρχικά να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2022. Ωστόσο, όσοι παίκτες περιμένουν γεμάτοι με ενθουσιασμό τον τίτλο, θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες επιπλέον, καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει μεταφερθεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

“Λάβαμε την απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forspoken στις 11 Οκτωβρίου 2022”, αναφέρει η Luminous Productions στην ανακοίνωση της στο Twitter. “Το όραμά μας για το συναρπαστικό νέο IP είναι να προσφέρουμε έναν game world και έναν ήρωα που οι παίκτες σε όλο τον κόσμο θα θέλουν να βιώσουν για τα επόμενα χρόνια, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να το κάνουμε σωστά”.

“Για αυτόν τον σκοπό, κατά τη διάρκεια των επόμενων λίγων μηνών θα επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας στο γυάλισμα του παιχνιδιού και ανυπομονούμε να ζήσετε το ταξίδι της Frey αυτό το φθινόπωρο”.

A message from the #Forspoken Development Team. pic.twitter.com/T302V6h4Np

Forspoken (@Forspoken) March 7, 2022

Να θυμίσουμε ότι το Forspoken αποτελεί ένα παιχνίδι φαντασίας ανοιχτού κόσμου που βλέπει τη Frey, ένα κανονικό κορίτσι από τη Νέα Υόρκη, να μεταφέρεται μαγικά στον φανταστικό κόσμο της Athia. Μπορείτε να δείτε το story trailer του παιχνιδιού παρακάτω.

Το Forspoken θα κυκλοφορήσει πλέον σε PlayStation 5 και PC στις 11 Οκτωβρίου 2022.

The post Αναβολή στην διάθεση του Forspoken appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα