Στις 21/2 η αποκάλυψη του επόμενου Assetto Corsa;

Τον Απρίλιο κυκλοφορεί η Ultimate Edition για PS4 και Xbox One

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του Assetto Corsa και της αυτοκίνησης καθώς, σύμφωνα με μία ανάρτηση της επίσημης σελίδας του τίτλου στο Facebook, κάτι μεγάλο αναμένεται να ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Το πιθανότερο σενάριο

είναι πως εκείνη την ημέρα θα αποκαλυφθεί η επόμενη δουλειά της Kunos Simulazioni, η οποία δεν έχει κρύψει πως εργάζεται πάνω σε ένα sequel του αρχικού τίτλου, καθώς η μηχανή που έχει χρησιμοποιηθεί για τον τίτλο έχει αρκετούς -πλέον- περιορισμούς.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, χρήστες του επίσημου forum του τίτλου, ανακάλυψαν πως η 505 Games, η οποία είναι η εκδότρια εταιρία του Assetto Corsa και πρόσφατα εξαγόρασε την ομάδα πίσω από αυτό, κατοχύρωσε ένα νέο domain name με όνομα "Assetto Corsa Competizione". Όπως είναι λογικό, οι φήμες για ένα νέο τίτλο δεν άργησαν να εμφανιστούν και όπως δηλώνει το "Competizione" (ή αλλιώς Competition), ίσως αυτός να κινηθεί προς τα πρότυπα των iRacing και Gran Turismo Sport, τα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της online οδήγησης και των e-sports. Αξίζει να σημειωθεί πως και άλλοι τίτλοι του είδους έχουν αρχίσει να στηρίζουν τα esports, όπως το Project CARS 2 μέσω της συνεργασίας με τη πλατφόρμα του ESL, το F1 2017 μέσω του F1 eSports series, ενώ πριν λίγες μέρες η Codemasters ανακοίνωσε το DiRT World Championships, ένα μεγάλο τουρνουά Rally και Rallycross βασισμένο στο Dirt 4.

Εκτός από το παραπάνω, αποκαλύφθηκε πως η Assetto Corsa Ultimate Edition θα γίνει διαθέσιμη στις 20 Απριλίου για PlayStation 4 και Xbox One. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό και από το όνομά του, το συγκεκριμένο πακέτο θα περιλαμβάνει όλο το επιπλέον περιεχόμενο που έχει διατεθεί για το τίτλο από την αρχή της κυκλοφορίας του σε κονσόλες, τον Αύγουστο του 2016. Πιο αναλυτικά σε αυτή θα περιλαμβάνεται το επιπλέον περιεχόμενο των τριών Porsche Packs, το Red Pack, το Ready to Race Pack, το Japanese Pack και το επετειακό πακέτο για τα 70 χρόνια της Ferrari. Συνολικά η Ultimate Edition θα έχει 178 οχήματα ενώ θα περιλαμβάνει 16 πίστες με 33 διαφορετικές χαράξεις, συμπεριλαμβανομένων και 2 μη-πραγματικών διαδρομών, σχεδιασμένων από την ίδια τη Kunos.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα