Διαθέσιμο το first person mode του Evil Within 2

Επιδιώκοντας μεγαλύτερη απήχηση από τους παίκτες...

Όπως είναι γνωστό, το Evil Within 2 των Bethesda και Tango Gameworks κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One. Ο horror τίτλος, παρά τις θετικές κριτικές από τα μέσα του χώρου, αλλά και από όσους το δοκίμασαν, και παρά τις προσπάθειες της Bethesda να βελτιώσει

πολλές από τις αδυναμίες του πρώτου παιχνιδιού, δεν είχε εντυπωσιακή -εμπορικά- πορεία. Ο τίτλος, όπως και το αρχικό Evil Within, παίζεται από μία προοπτική τρίτου προσώπου, όμως από σήμερα, μέσω ενός νέου update, προστέθηκε μία νέα επιλογή που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ολόκληρο το περιεχόμενό του σε first person mode. Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα από μενού του παιχνιδιού, χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσει από την αρχή η ιστορία. Έτσι ο παίκτης μπορεί να εναλλάσσει συνεχώς ανάμεσα σε πρώτο και τρίτο πρόσωπο, ανάλογα με το πως θέλει να βιώσει κάθε σκηνή του τίτλου.

Η συγκεκριμένη προσθήκη δεν είναι τυχαία, καθώς πολλά παιχνίδια τρόμου πρώτου προσώπου δείχνουν να έχουν μεγάλη εμπορική επιτυχία το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το Resident Evil VII και το Outlast II. Ο Shinsaku Osara, παραγωγός της Tango Gameworks, υποστήριξε πως πολλοί παίκτες αγαπούν να παίζουν παιχνίδια τρόμου σε πρώτο πρόσωπο και ότι αυτό κάνει το παιχνίδι να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ επιτρέπει στους παίκτες να δουν από πιο μικρή απόσταση τους εχθρούς και τα αντικείμενα του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την προσπάθεια που έγινε στο σχεδιασμό τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το The Evil Within 2, είναι ήδη διαθέσιμη μία free trial έκδοσή του, η οποία περιλαμβάνει τα εισαγωγικά κεφάλαια της ιστορίας του και το νέο first person mode. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η πρόοδος των παικτών σε αυτή, μεταφέρεται στο κανονικό παιχνίδι, το οποίο προσφέρεται σε μισή τιμή, από σήμερα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στο Steam και μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα στα ψηφιακά καταστήματα των PS4 και Xbox One.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα