Remake της τριλογίας Spyro εντός του 2018;

Στα χνάρια του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Με την εμπορική επιτυχία του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy να είναι αδιαμφισβήτητη, είναι σίγουρο πως η Activision ψάχνει τρόπους να την επαναλάβει, επαναφέροντας άλλες, παλιές αγαπημένες σειρές στο σήμερα. Οι τελευταίες φήμες, που διέρρευσαν από πηγές της ιστοσελίδας Kotaku, αναφέρουν

πως η Activision σκοπεύει να ανακοινώσει, τον προσεχή Μάρτιο, την κυκλοφορία μία συλλογής της τριλογίας του Spyro the Dragon, η οποία θα γίνει διαθέσιμη για PlayStation 4 το τρίτο τρίμηνο του 2018. Η φημολογούμενη περίοδος της κυκλοφορίας της συλλογής του Spyro μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο αγαπητός μωβ δράκος κλείνει 20 χρόνια ζωής.

Η εν λόγω συλλογή, σύμφωνα με τις φήμες, αναπτύσσεται από την Vicarious Visions, το studio πίσω από το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και, όπως είναι λογικό, η μεταφορά του Spyro στην τρέχουσα γενιά θα είναι αντίστοιχου επιπέδου, με σύγχρονα assets, φωτισμούς, animations και remastered soundtrack. Παράλληλα, όπως και στην περίπτωση του N. Sane Trilogy, η τριλογία του Spyro αναμένεται να φέρει ένα εκσυγχρονισμένο σύστημα αποθήκευσης προόδου του παιχνιδιού, ενώ θα χρησιμοποιεί και την επιπλέον επεξεργαστική ισχύ του PlayStation 4 Pro. Σύμφωνα με τις φήμες, στην εν λόγω τριλογία θα περιλαμβάνονται οι τίτλοι Spyro the Dragon, Ripto's Rage! και Year of the Dragon, ενώ δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί υλικό που είχε κοπεί από τα πρωτότυπα παιχνίδια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις φήμες, η συλλογή του Spyro the Dragon θα γίνει διαθέσιμη αρχικά μόνο για PlayStation 4, ενώ ένα χρόνο αργότερα αυτή θα μεταφερθεί και σε άλλες κονσόλες και υπολογιστές, όπως ακριβώς αναμένεται να γίνει και με την αντίστοιχη συλλογή του Crash Bandicoot, η κυκλοφορία της οποίας στις υπόλοιπες πλατφόρμες εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του 2018.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα