Ανακοινώθηκε το Peaky Blinders: Mastermind

Μια περιπέτεια βασισμένη στην ομώνυμη σειρά, σύντομα κοντά μας.

Η Curve Digital ανακοίνωσε και επίσημα ότι το πρώτο παιχνίδι που βασίζεται στην πολυβραβευμένη σειρά Peaky Blinders - το Peaky Blinders: Mastermind - πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για τις περισσότερες πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς.

Το Peaky Blinders: Mastermind είναι ένας puzzle-adventure τίτλος που αναπτύσσεται από το ανεξάρτητο studio FuturLab, σε συνεργασία

με την ομάδα παραγωγής του Peaky Blinders, την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγών Caryn Mandabach Productions. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τους παίκτες να γίνονται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της οικογένειας Shelby, καθώς αποκαλύπτουν μια συνομωσία που σκοπεύει να βγάλει...μόνιμα τον Tommy από την ενεργό δράση. Οι παίκτες πρέπει να οργανώσουν και να εκτελέσουν τις στρατηγικές τους αποκτώντας τον έλεγχο βασικών μελών της οικογένειας Shelby, ταυτόχρονα και κατά την ίδια χρονική περίοδο, τοποθετώντας τους χαρακτήρες στο κατάλληλο σημείο και την κατάλληλη στιγμή, καθώς βιώνουν την κεντρική ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα σε σενάρια γεμάτα πρόκληση. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αλλά και να αλλάζουν το μονοπάτι πορείας όλων των χαρακτήρων για να πετύχουν τον τέλειο συντονισμό μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ η τακτική χρήση των χαρακτήρων, σε συνδυασμό με μηχανισμούς stealth, θα μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολύπλοκων γρίφων.

Στο Peaky Blinders: Mastermind οι παίκτες θα μπορούν να:
• Παρακολουθήσουν την άνοδο του Tommy Shelby ως αληθινού ηγέτη των Peaky Blinders στο Birmingham, στις αρχές του 21ου αιώνα.
• Χρησιμοποιήσουν την υπεροχή τουTommy όσον αφορά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση πολύπλοκων σεναρίων.
• Ελέγξουν τον Tommy, Arthur, Polly καθώς εκτελούν με επιτυχία τη μια αποστολή μετά την άλλη.

Το Peaky Blinders είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Netflix, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του τίτλου στον ακόλουθο player. Το Peaky Blinders: Mastermind θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και σε Steam για ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 20 Αυγούστου, στην τιμή των $24.99/€24.99/£19.99. Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τον τίτλο για Xbox One και υπολογιστές θα έχουν έκπτωση 20%. ενώ οι προπαραγγελίες του τίτλου για PC θα λάβουν το επίσημο soundtrack του τίτλου από τους Feverist εντελώς δωρεάν.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα