Σε δύο Blu Ray θα έρθει το Red Dead Redemption 2;

Ίσως γλιτώσουμε από το download πολλών GB!

Οι ημέρες πέρασαν, πλέον η κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 απέχει ελάχιστα και όπως είναι φυσικό η συζήτηση και οι φήμες για τον τίτλο της Rockstar έχουν πάρει φωτιά. Έτσι λίγες μόνο ημέρες μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε με την χωρητικότητα και το μέγεθος του Red Dead Redemption 2, το οποίο τελικά πλησιάζει τα 90GB, μία νέα

φήμη ήρθε -αυτή την φορά εκ Ιαπωνίας- να συνεχίσει την συζήτηση.

Σύμφωνα λοιπόν με μία εικόνα από το ιαπωνικό box art του Red Dead Redemption 2, αυτό θα έρχεται σε δύο Blu Ray δίσκους, κάτι που θα γλιτώσει τους παίκτες από το download αρκετών επιπλέον GB. Αν και για την ώρα το παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια αξιόπιστη πηγή, στην επιφάνεια ήρθε ακόμη μία εικόνα, αυτή την φορά από την αλυσίδα GameStop, όπου σε αυτή φαίνεται πως το πάχος της retail έκδοσης του Red Dead Redemption 2, είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Βέβαια και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί απόδειξη για το παραπάνω, αφού η εικόνα έχει αρκετά "λάθη" όπως το κείμενο "Only on PlayStation".

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 26 του τρέχοντος μήνα, όταν θα κυκλοφορήσει και επίσημα το νέο μέλος της σειράς Red Dead Redemption. Για όσους δεν κρατιούνται, αύριο, 18/10, η Rockstar θα δημοσιεύσει το launch trailer του τίτλου, το οποίο θα μας δώσει ακόμη μία δόση από Άγρια Δύση.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα