Διαθέσιμο το... “ενισχυμένο” Forsaken για το Destiny 2

Μαζί με την έναρξη του Festival of the Lost.

Όπως είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα η Bungie, εδώ και μερικές ώρες όσοι προχωρήσουν σε αγορά του Forsaken για το Destiny 2, θα λάβουν αυτόματα δωρεάν τα δύο προηγούμενα DLC που είχαν κυκλοφορήσει για τον τίτλο, το Curse of Osiris και το Warmind. Επίσης για να ικανοποιήσει όσους έχουν αγοράσει

τα δύο εν λόγω DLC πριν από τις 16/10/2018, θα ανταμειφθούν με το Veterans of the Hunt Bundle, το οποίο θα περιέχει ένα νέο shader, δύο exotic emotes και διάφορα consumables για τους Guardians των παικτών. Αναλυτικά τα περιεχόμενα του Veterans of the Hunt Bundle, μπορείτε να τα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί στο τέλος της είδησης.

Επιπροσθέτως, έχει ξεκινήσει το Festival of the Lost μέσα στον τίτλο, το οποίο έχει γεμίσει το Tower με «όλων των ειδών τις απολαύσεις για ξεκλείδωμα», συμπεριλαμβανομένων των νέων Bounties από το Shipwright, μέσω των οποίων ο παίκτες θα κερδίζουν Fragmented Souls, που με τη σειρά τους θα ξεκλειδώνουν Lost Marks, νέα Sparrows και το Legendary Rifle Horror Story. Το παραπάνω special event του Destiny 2 θα έχει διάρκεια μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθεί.

ps4xbox one Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα