Το OnePlus 6T θα είναι το ακριβότερο smartphone της OnePlus;

Techblog.gr

Το OnePlus 6T θα γίνει επίσημο στις 30 Οκτωβρίου και φαίνεται πως διέρρευσαν οι τιμές της νέας ναυαρχίδας της OnePlus, η οποία πιθανόν να είναι η ακριβότερη συσκευή που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Το πρώτο OnePlus One κυκλοφόρησε με τιμή 300 δολάρια και ήταν ο ορισμός του value for money για την εποχή που κυκλοφόρησε, τραβώντας όλα τα βλέμματα των καταναλωτών μιας και είχε χαρακτηριστικά flagship smartphone σε τιμή πολύ χαμηλότερη από τα αντίστοιχα

άλλων εταιρειών. Τα χρόνια πέρασαν και οι τιμές έχουν ανηφορίσει σε επικίνδυνα όρια, με τα περισσότερα flagship smartphone να κυκλοφορούν με τιμές κοντά στα 1000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ορισμένα που ξεπερνούν τα όρια αυτά.

Η OnePlus έχει καταφέρει να κρατήσει τις τιμές σε σχετικά χαμηλά επίπεδα μιας και η βασική έκδοση του OnePlus 6 κοστίζει 529 δολάρια και φτάνει μέχρι τα 629 δολάρια. Όσον αφορά το OnePlus 6T, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περισσότερα καταστήματα και παρόχους κινητής τηλεφωνίας από ποτέ, κάτι το οποίο ενδεχομένως να επηρεάσει την τιμή πώλησης σε όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με τις τιμές που διέρρευσαν στην Ινδία, το OnePlus 6T θα είναι ακριβότερο σε σχέση με το OnePlus 6, αναφορικά με τη βασική έκδοση που κυκλοφόρησε. Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης κόστιζε 476 δολάρια, ενώ η βασική έκδοση του OnePlus 6T με 6GB/128GB φαίνεται να κοστίζει 517 δολάρια.

Αυτό που παρατηρείται είναι πως η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 41 δολάρια ακριβότερη αλλά προσφέρεται με 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και όχι 64GB που είχε το OnePlus 6, οπότε μια αύξηση της τιμής θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Επιπλέον, οι εκδόσεις με τα 8GB/128GB και 8GB/256GB κοστίζουν είναι ακριβότερα κατά 14 δολάρια, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες τιμές για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο οι πληροφορίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα