Συνεργασία της CD Projekt RED με τη Bandai Namco

Για τη διανομή του Cyberpunk 2077.

Μέσω σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε από την επίσημη αντιπροσωπεία της Bandai Namco στην Ελλάδα, γνωστοποιήθηκε και επίσημα η συνεργασία της εταιρείας με την CD Projekt RED όσον αφορά στη διάθεση του πολυαναμενόμενου RPG τίτλου της, Cyberpunk 2077, στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:

Λιόν, Γαλλία

- 16 Οκτωβρίου 2018 – Η CD PROJEKT RED, δημιουργός και εκδότης των παιχνιδιών της σειράς The Witcher και η BANDAI NAMCO Entertainment Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους όσον αφορά στη διανομή του Cyberpunk 2077 σε 24 Ευρωπαϊκές χώρες.

“Η τωρινή συνεργασία μας με τη BANDAI NAMCO όσον αφορά στη διανομή τίτλων μας βασίζεται πάνω σε γερά θεμέλια εμπιστοσύνης που χτίστηκαν πάνω στα προηγούμενα projects μας,” δήλωσε ο Michal Nowakowski, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της CD PROJEKT’. “Συνεργαστήκαμε με επιτυχία στα The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: Wild Hunt και είμαι σίγουρος πως η BANDAI NAMCO φροντίσει ιδιαίτερα το Cyberpunk 2077.”

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe θα είναι διαθέσιμη για τη διάθεση και προώθηση του Cyberpunk 2077 στην Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Μάλτα, Νορβηγία, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια η CD PROJEKT RED έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία στούντιο της βιομηχανίας με μια πρωτοποριακή προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και υπερήφανοι που μπορούμε να επιβιώσουμε πως αποτελούμε τμήμα του Cyberpunk 2077 project,” δήλωσε ο Alberto González Lorca, υπεύθυνος του Business Development της BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Ανυπομονούμε να δουλέψουμε ξανά με τη CD PROJEKT RED για να διανείμουμε ακόμα ένα παιχνίδι της στην Ευρώπη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των επόμενων χρόνων.”

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα αφηγηματικό RPG ανοικτού κόσμου, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πιο ζωντανή και επικίνδυνη μητρόπολη του μέλλοντος - τη Night City. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του χαρακτήρα με το όνομα V, ενός μισθοφόρου που δραστηριοποιείται σε ένα κόσμο βιονικά εξελιγμένων πολεμιστών του δρόμου και ταλαντούχων χάκερ. Περιλαμβάνοντας το γνώριμο χαρακτηριστικό σύστημα επιλογών και επιπτώσεων της CD PROJEKT RED, το παιχνίδι θα βάλει τους παίκτες να έρθουν αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις που μπορούν να ταράξουν τις ισορροπίες και τον ρου της ιστορίας.

Το Cyberpunk 2077 έχει ήδη κερδίσει 100 βραβεία στην E3 2018 και στηρίζεται στο pen & paper RPG σύστημα του Cyberpunk 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα