Ψηφοφορία μελών για τα καλύτερα παιχνίδια του 2019

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και διεκδικήστε ένα PlayStation 4 Pro και πολλά παιχνίδια!

Άλλος ένας χρόνος έφτασε στο τέλος του και άλλη μία στοίβα παιχνιδιών προστέθηκε στο backlog μας. Ακόμα και σε αυτές τις τελευταίες στιγμές της τωρινής γενιάς, η βιομηχανία δεν δείχνει και πολλές διαθέσεις να ηρεμήσει. Το 2019 ήταν καταιγιστικό σε παιχνίδια για κάθε γούστο, κονσόλα, PC και πορτοφόλι, και έδωσε υλικό για να ικανοποιήσει ακόμα και

τους πιο απαιτητικούς. Γκρίνια βέβαια πάντα θα υπάρχει, όπως και παράπονα, αλλά το γεγονός παραμένει πως είδαμε μπόλικο και πλούσιο υλικό και φέτος.

Με το 2020 να βρίσκεται προ των πυλών, η βιομηχανία δείχνει πως θα αλλάξει πάρα πολύ τα επόμενα χρόνια. Η παρουσίαση του Xbox Series X δείχνει ξεκάθαρα πως πάμε για πολλαπλά μοντέλα με backwards & forward compatibility ακόμα και σε περιφερειακά, την ώρα που περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις από τη Sony για το PlayStation 5 και τα βήματα που ετοιμάζει για το 2020. Αυτό έρχεται από την άλλη να δέσει με τον πανικό που έχει πιάσει κάθε μεγάλη εταιρία γύρω από το streaming. Software developers, hardware γίγαντες, πάλαι ποτέ βιβλιοπώλες και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όλοι μπαίνουν στον χορό του «γίνε και εσύ Netflix του gaming, μπορείς». Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε ξαναδεί τόσο ριζικές αλλαγές να είναι προ των πυλών για τη βιομηχανία και έχει πράγματι ενδιαφέρον να δούμε πού θα οδηγήσει η κατάσταση.

Ως τότε όμως, παιχνίδια υπάρχουν. Πολλά παιχνίδια. Παιχνίδια να έχουμε να παίζουμε άλλα δέκα χρόνια ακόμα και τίποτα να μην κυκλοφορήσει για την επόμενη δεκαετία! Με το 2019 λοιπόν να ετοιμάζεται να κατεβάσει τα ρολά, είπαμε να επιστρέψουμε και εμείς για άλλη μια χρονιά με το καθιερωμένο μεγάλο poll του GameOver, και για άλλη μια χρονιά να ζητήσουμε να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για το έτος που πέρασε.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακούσαμε τα σχόλιά σας από το περασμένο poll και προχωρήσαμε σε βελτιώσεις. Βελτιώσαμε τον αριθμό των επιλογών, αλλάξαμε το στήσιμο του poll, αφαιρέσαμε τις ανούσιες πλέον console exclusive ερωτήσεις, αλλά και κρατήσαμε την ευελιξία του να έχετε παραπάνω από μία ψήφους. Και μιας και φτάσαμε στο τέλος αυτής της δεκαετίας, προσθέσαμε μία νέα, σπέσιαλ ερώτηση, στην οποία θα μπορέσετε να ψηφίσετε και τα αγαπημένα σας παιχνίδια για την περίοδο 2010-2019!

Και φυσικά, GameOver poll δίχως τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα είναι σαν μελομακάρονα δίχως καρύδι. Έτσι, για άλλη μια φορά, έχουμε ετοιμάσει πλούσια δώρα για τους φίλους της ιστοσελίδας μας. Το μόνο που χρειάζεται για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι, αφού ολοκληρώσετε το Poll, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην τελευταία σελίδα του.

Η ψηφοφορία ξεκινά την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και θα λήξει τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 στις 23:59. Μετά τη λήξη της θα ακολουθήσει ένα μεγάλο άρθρο με τους νικητές της κάθε κατηγορίας αλλά και την ανακοίνωση των τυχερών της κλήρωσής μας.

Τα δώρα του διαγωνισμού, που είναι μια ευγενική χορηγία του PlayStation Greece για τους αναγνώστες του GameOver.gr, είναι τα εξής:

1ος Νικητής - Ένα PlayStation 4 Pro 1TB + ένα (1) αντίτυπο του Death Stranding + ένα (1) αντίτυπο του Days Gone + ένα (1) αντίτυπο του Concrete Genie + ένα (1) αντίτυπο του Medievil2ος Νικητής - Από ένα (1) αντίτυπο των Death Stranding, Days Gone, Concrete Genie και Medievil (4 παιχνίδια συνολικά).12 ακόμα μέλη του GameOver.gr θα κερδίσουν ένα (1) αντίτυπο -με τυχαία επιλογή- εκ των Death Stranding, Days Gone, Concrete Genie και Medievil.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ευχόμαστε καλές γιορτές, και μια νέα χρονιά με υγεία σε όλους!

- Ευχαριστούμε θερμά το PlayStation Greece για τη διάθεση του PlayStation 4 Pro και των παιχνιδιών για τον διαγωνισμό μας.

- Συμμετοχές χωρίς τη δήλωση του GameOver.gr username δεν θα ληφθούν υπόψη στην κλήρωση.

- Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας, που βρίσκονται στη σελίδα με τους όρους χρήσης του site (παράγραφος 11).

Keywords
Τυχαία Θέματα