NPD US Charts για τον Νοέμβριο του 2019

Πρωτιές για Modern Warfare, Switch και... Elite Controller.

Το Call of Duty: Modern Warfare διατήρησε την πρωτιά σε πωλήσεις κατά τον προηγούμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και συνεχίζει να κατέχει και τις περισσότερες πωλήσεις τίτλου για φέτος. Τo Star

Wars Jedi: Fallen Order βρέθηκε στη δεύτερη θέση και αποτελεί τον ένατο σε περισσότερες πωλήσεις τίτλο από την αρχή της χρονιάς, πίσω από το Super Smash Bros. Ultimate, το οποίο είναι πλέον και επίσημα το Νο. 1 fighting game σε πωλήσεις όλων των εποχών στην αμερικανική αγορά. Τα Pokémon Sword, Pokémon Sword and Shield Double Pack και Pokémon Shield κατέκτησαν την τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ είχαν τον καλύτερο πρώτο μήνα κυκλοφορίας στις ΗΠΑ συγκριτικά με τους όλους τους προηγούμενους του δημοφιλούς franchise.

Η πτώση των πωλήσεων κονσολών συνεχίζεται και αυτό τον μήνα, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 891 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένο κατά 26% σε σχέση με πέρυσι, και με το Nintendo Switch να παραμένει η κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από την αρχή του έτους. Οι συνολικές δαπάνες για gaming έφτασαν τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, μείωση της τάξεως του 19% συγκριτικά με το 2018, με τις πωλήσεις για περιφερειακά και αξεσουάρ να πέφτουν κατά 14% και με το συνολικό ποσό να διαμορφώνεται στα 433 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 κατέκτησε την πρωτιά της κατηγορίας παρά την υψηλή τιμή του.

Το US Top 20 για τον μήνα του Νοεμβρίου 2019 διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. Pokémon Sword
4. Pokémon Sword and Shield Double Pack
5. Pokémon Shield
6. Madden NFL 20
7. Death Stranding
8. NBA 2K20
9. Need for Speed: Heat
10. Luigi’s Mansion 3
11. FIFA 20
12. Borderlands 3
13. The Outer Worlds
14. Just Dance 2020
15. Mario Kart 8: Deluxe
16. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
17. Super Smash Bros: Ultimate
18. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
19. Grand Theft Auto V
20. Mortal Kombat 11

Keywords
Τυχαία Θέματα