Περισσότερα στοιχεία για το Gears Tactics

Μόνο single player και χωρίς microtransactions.

Η Coalition έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Gears Tactics, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα κάποιες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το strategy spin-off Gears. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το παιχνίδι θα αποτελεί μια single player

εμπειρία και δεν θα περιέχει κανενός είδους microtransaction.

O επικεφαλής του studio, Rod Fergusson, ξεκαθάρισε ότι όλα, ακόμη και τα cosmetic αντικείμενα, θα μπορούν να κερδηθούν απλά παίζοντας το Gears Tactics. Ο τίτλος θα διεξάγεται 12 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου Gears of War, καταγράφοντας τις πρώτες ημέρες του πολέμου ενάντια στους Locust, με την ομάδα του παίκτη να έχει την εντολή να "βγάλει από τη μέση" τον Locust επιστήμονα Ukkon, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία τεράτων για τον πόλεμο.

Το Gears Tactics αποτελεί μια συν-δημιουργία των Splash Damage και The Coalition και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2020 για Windows 10, με την έκδοσή του για Xbox One να έρχεται σε μεταγενέστερη –και άγνωστη μέχρι στιγμής- ημερομηνία.

For those asking, #GearsTactics is single player and has no micro transactions. Not even cosmetic ones. Everything is earned in game.

— Rod Fergusson (@GearsViking) December 13, 2019

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα