UK Charts για την εβδομάδα της 14ης Δεκεμβρίου 2019

To Call of Duty: Modern Warfare επιστρέφει στην πρώτη θέση.

Το Call of Duty: Modern Warfare κατάφερε να επιστρέψει στο Nο. 1 του Top 10 της Μεγάλης Βρετανίας για την προηγούμενη εβδομάδα, παρά την πτώση πωλήσεων κατά 10% που κατέγραψε μέσα σε επτά ημέρες. Το FIFA 20 από την πρώτη θέση έπεσε

στην τρίτη, παρουσιάζοντας μείωση πωλήσεων της τάξεως του 41%, ενώ το Star Wars Jedi: Fallen Order ανέβηκε στο No. 2 και σε απόσταση αναπνοής από το Νο. 1, αφού πούλησε μόνο 3.000 τεμάχια λιγότερα από το καινούργιο Call of Duty, σημειώνοντας παράλληλα 30% αύξηση πωλήσεων.

Τα Mario Kart 8: Deluxe, Luigi’s Mansion 3 και Pokémon Sword βρέθηκαν στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, με το Pokémon Shield να βγαίνει εκτός δεκάδας. Συγκεκριμένα, το Luigi’s Mansion 3 παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 49% από εβδομάδα σε εβδομάδα, με διαφορά μόλις 2.000 τεμαχίων από το Mario Kart 8: Deluxe. To Just Dance 2020 συνεχίζει την πορεία στα charts από το No. 7, με διπλάσιες πωλήσεις συγκριτικά με τον προκάτοχο του. Τέλος, επανεμφανίζονται στην δεκάδα τα Tekken 7 και Project Cars 2, τίτλοι οι οποίοι πωλούνταν με το Xbox One ως πακέτο.

Οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. FIFA 20
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Luigi’s Mansion 3
6. Pokémon Sword
7. Just Dance 2020
8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games
9. Tekken 7
10. Project Cars 2

Keywords
Τυχαία Θέματα