Τα επόμενα πλάνα της Rare για το Sea of Thieves

Τουλάχιστον τρία «μεγάλα» updates μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η Rare έκανε γνωστά τα πλάνα της για το επιπλέον υλικό που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει για το Sea of Thieves στην προσπάθειά της να συνεχίζει να εμπλουτίζει το παιχνίδι με νέο υλικό και να φέρει τους παίκτες κοντά, βρίσκοντας ενδιαφέροντες τρόπους με περισσότερους στόχους και ανταμοιβές, ενώ διευρύνει ταυτόχρονα το ταξίδι των παικτών στους Θρύλους των Πειρατών.

Η αρχή θα γίνει με τη διάθεση του «The Hungering Deep»

μέσα στον ερχόμενο Μάιο, όπου θα έχουμε την προσθήκη μιας νέας απειλής στον κόσμο του παιχνιδιού. Οι παίκτες και το πλήρωμά τους θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και να καταλάβουν το πώς θα νικήσουν την εν λόγω απειλή ως μέρος ενός “μοναδικού event”. Επιπλέον, θα εισαχθούν πολλοί νέοι μηχανισμοί για να βοηθήσουν τους παίκτες στις περιπέτειες τους, μοναδικά rewards και νέα weekly events.

Έπειτα, μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε ακόμα δυο “Cursed Sails” updates, με ένα νέο είδος πλοίου και ένα νέο κομμάτι του κόσμου του παιχνιδιού, γνωστό ως Forsaken Shores. Όπως θα συμβεί και με το The Hungering Deep, θα έχουμε και πάλι την εισαγωγή ακόμα περισσότερων gameplay μηχανισμών, περισσότερες ΑΙ απειλές και μοναδικά rewards.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω updates θα δοθούν δωρεάν προς όλους τους παίκτες του Sea of Thieves. Τέλος, σύμφωνα με τον Joe Neate -Executive producer του τίτλου- τα πλάνα της Rare για τον τίτλο παραμένουν «ρευστά» με το feedback που λαμβάνουν από την κοινότητα να αντιμετωπίζεται ως προτεραιότητα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Το Sea of Thieves κυκλοφορεί για Xbox One και Windows 10.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα