Dark Souls Remastered: Καθυστέρηση για την έκδοση Nintendo Switch

Έρχεται "αργότερα", μέσα στο καλοκαίρι.

Λίγη παραπάνω υπομονή φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι του Nintendo Switch που σκόπευαν να ταξιδέψουν στον κόσμο του πρώτου Dark Souls στις 25 Μαΐου, μέρα που είχε οριστεί για την κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που λάβαμε από τη Bandai Namco, η κυκλοφορία της έκδοση του τίτλου της From Software

για την υβριδική κονσόλα της Nintendo θα καθυστερήσει, με την ακριβή ημερομηνία που θα γίνει τελικά αυτή διαθέσιμη να μην έχει γίνει γνωστή, ωστόσο αυτή αναμένεται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Όπως είναι αναμενόμενο, αντίστοιχη καθυστέρηση θα υπάρξει και στη κυκλοφορία του Solaire of Astora amiibo.

Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης, σύμφωνα με την Bandai Namco, είναι ο παραπάνω χρόνος που χρειάζεται η ομάδα ανάπτυξης, ώστε οι κάτοχοι του Switch να απολαύσουν την αληθινή Dark Souls εμπειρία, όπου και αν βρίσκονται, λόγω της φορητής φύσης της κονσόλας. Θυμίζουμε πως η έκδοση του Dark Souls Remastered για το Nintendo Swich αναπτύσσεται από την Virtuous και όχι την QLOC, που έχει αναλάβει τις εκδόσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Η παραπάνω εξέλιξη δε θα επηρεάσει την κυκλοφορία των εκδόσεων του τίτλου για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα