Η Yuboto κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο Messaging στη Φρανκφούρτη

Στη Φρανκφούρτη θα βρίσκονται τα στελέχη της Yuboto στις 18 & 19 Απριλίου 2018, προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο συνέδριο Messaging που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Steigenberger Frankfurter Hof στο κέντρο της πόλης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η δημιουργία και η αξιοποίηση των υποδομών του messaging της επόμενης ημέρας με βασικό γνώμονα

την έλευση όλων των νέων υπηρεσιών messaging όπως το SMS V2 / Viber / RSC / WhatsApp / URLIT / Telegram κ.λπ.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει αναθέσει στη Yuboto τόσο την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου το περιεχόμενο της οποίας θα αποτελέσει και τον βασικό γνώμονα των εργασιών και panels των δύο ημερών, όσο και τον ρόλο του συντονιστή στο panel εργασιών της δεύτερης ημέρας.

O Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μας δήλωσε σχετικά:

“Μέσα σε διάστημα σχεδόν 3 ετών, η Yuboto έχει καταφέρει να αποτελεί για το διεθνές περιβάλλον του Messaging την εταιρεία με την μεγαλύτερη και εγκυρότερη τεχνογνωσία που αφορά στο retail – B2B Messaging. Για εμάς, η ανάθεση της εναρκτήριας ομιλίας, το θέμα της οποίας αφορά στις “Ευκαιρίες και τις Προκλήσεις του σύγχρονου Messaging”, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Επίσης, ο ρόλος της Yuboto ως συντονιστή στη συζήτηση που αφορά στο panel με θέμα “The real needs of nowadays retail messaging” τη δεύτερη ημέρα, αποτελεί επίσης ένα σημαντικό γεγονός που μας επιφορτίζει με ευθύνη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι να “εισπράττουμε” από την διεθνή αγορά την αναγνώριση ότι η Yuboto εκτός από μία εταιρεία τεχνολογικής καινοτομίας με τους υψηλότερους δείκτες στην εξυπηρέτηση πελατών, αποτελεί και την πλέον “αξιόπιστη πηγή” για το “status quo” του σημερινού Retail – Β2Β Messaging”.

Στο συνέδριο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις messaging της διεθνούς αγοράς, καθώς επίσης και πλήθος τηλεπικοινωνιακών παρόχων όπως: Vodafone, Orange, Telefonica, Twilio, Turk Telecom, OTE Globe, Horisen, BICS κ.λπ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου, τους συμμετέχοντες και τις ομιλίες εδώ: https://goo.gl/YDQix1

Keywords
Τυχαία Θέματα