Πληροφορίες για το EA Sports FC, τον διάδοχο της σειράς FIFA

Η EA αποκάλυψε το λογότυπο του EA Sports FC, του διαδόχου της σειράς FIFA, και παράλληλα μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Join the Club https://t.co/w1dtuLclDp

We can’t wait to show you the future of football this July #EASPORTSFC pic.twitter.com/pS1fw8pFgZ

EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) April 6, 2023

Το EA Sports FC, περισσότερες λεπτομέρειες για το οποίο θα ανακοινωθούν -σύμφωνα με την εταιρία- τον Ιούλιο, θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στον κόσμο, όπως τη Premier League, το Champions League και τη La Liga.

Σύμφωνα με την EA, το νέο λογότυπο του παιχνιδιού αντιπροσωπεύει την ιστορία της εταιρείας ανάπτυξης. “Η νέα ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος είναι εμπνευσμένη από τα τρίγωνα που αποτελούν μέρος του ποδοσφαίρου της EA Sports τα τελευταία 30 χρόνια, από τα ισομετρικά πολύγωνα που συνθέτουν το παιχνίδι μας μέχρι τα τρίγωνα χημείας που υπάρχουν στο Ultimate Team και την ένδειξη των παικτών σε κάθε αγώνα“.

“Το τρίγωνο έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο ξανά και ξανά από τη γέννηση του Total Football τη δεκαετία του ’70, και τώρα μπορεί να χρησιμεύσει ως περήφανο σήμα για τις εξελίξεις του ποδοσφαίρου που έρχονται“.

Τον Μάιο του 2022 ο γενικός διευθυντής της EA Sports Cam Weber είχε δηλώσει τα εξής σχετικά με τον επερχόμενο ποδοσφαιρικό τίτλο της εταιρίας: “Ό,τι αγαπάτε στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA Sports FC – οι ίδιες υπέροχες εμπειρίες, modes, πρωταθλήματα, τουρνουά, σύλλογοι και αθλητές θα είναι εκεί. Το Ultimate Team, το Career Mode, τα Pro Clubs και το VOLTA Football θα είναι όλα εκεί“.

The post Πληροφορίες για το EA Sports FC, τον διάδοχο της σειράς FIFA appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα