Γνωριμία με την Layla Ellison του Redfall

Η Bethesda και η Arkane Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Redfall, αποκαλύπτοντας έναν από τους τέσσερις playable χαρακτήρες από τους οποίους θα μπορούμε να διαλέξουμε όταν κυκλοφορήσει ο open-world vampire blaster τίτλος, τον ερχόμενο Μάιο.

Ο πρώτος ήρωας είναι η Layla Ellison, μια φοιτήτρια βιοϊατρικής μηχανικής που απέκτησε ισχυρές τηλεκινητικές ικανότητες, όταν ένα πείραμα στις ερευνητικές εγκαταστάσεις του

Aevum, πήγε “θεαματικά στραβά”. Οι ικανότητες της Layla την κάνουν μια ευέλικτη πρόταση, προσφέροντας τόσο επιθετικές όσο και αμυντικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση του στρατού των αιμοφόρων εχθρών του Redfall.

Χρησιμοποιώντας την τηλεκινητική δύναμη “Umbrella”, η Layla μπορεί να εξαπολύσει επιθέσεις και να αναπτύξει ένα προστατευτικό φράγμα, ενώ η ικανότητά της “Lift” της επιτρέπει να ανεβαίνει στις στέγες με ευκολία ή να εκτοξεύει εχθρούς στον αέρα. Μπορεί επίσης να κάνει summon τον φίλο της Jason για να προκαλέσει τεράστια ζημιά σε όσους εχθρούς βρεθούν στην ακτίνα δράσης του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Layla στο παρακάτω video.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC στις 2 Μαΐου.

The post Γνωριμία με την Layla Ellison του Redfall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα