Gameplay τρέιλερ από το Tin Hearts

¨Ένα νέο -εκτενές- gameplay τρέιλερ του Tin Hearts δόθηκε στη δημοσιότητα. Το παιχνίδι είναι μια αφηγηματική περιπέτεια με παζλ, η οποία -σύμφωνα με τους δημιουργούς της- στηρίζεται στη δύναμη της αγάπης. Στόχος του τίτλου είναι να καθοδηγήσουμε -ως άλλα Lemmings- μια ομάδα από άβουλα -και ταυτόχρονα άτακτα- τενεκεδένια στρατιωτάκια μέσα από μια διαδρομή σε έναn κόσμο γεμάτο παιχνίδια, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από ιδιόρρυθμες και εφευρετικές κατασκευές, και να τους

οδηγήσουμε στον στόχο τους.

Στο παιχνίδι θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε σε πάνω από 40 επίπεδα αινιγμάτων, γεμάτα παζλ και διαδρομές. Θα μπορούμε να αλλάξουμε την κίνηση των στρατιωτών, να δημιουργήσουμε νέα μονοπάτια για να ακολουθήσουν οι στρατιώτες μας και να λύνουμε όλο και πιο περίπλοκους γρίφους καθώς μαθαίνουμε λεπτομέρειες της ιστορίας του Albert J. Butterworth, ενός ιδιοφυούς εφευρέτη που ζει στη βικτοριανή εποχή.

Το Tin Hearts κυκλοφορεί για Nintendo Switch στις 20 Απριλίου 2023 και για Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One & PC στις 16 Μαΐου 2023. Η κυκλοφορία του τίτλου για PC VR, PS VR2 και Meta Quest 2 έχει οριστεί για το καλοκαίρι του 2023.

The post Gameplay τρέιλερ από το Tin Hearts appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα