Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Final Fantasy Pixel Remaster

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, η σειρά των Final Fantasy Pixel Remaster θα κυκλοφορήσει ψηφιακά για PlayStation 4 και Switch στις 19 Απριλίου 2023.

Στη σειρά των Final Fantasy Pixel Remaster έχουν προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στις εκδόσεις

PS4 και Switch, τα οποία θα αντιμετωπίσουν ορισμένα από τα κύρια ζητήματα που ανέφεραν οι παίκτες όταν τα Pixel Remasters κυκλοφόρησαν αρχικά σε PC και κινητά.

Οι παίκτες θα μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ της τυπικής γραμματοσειράς και μιας νέας γραμματοσειράς “βασισμένης σε pixel”. Οι εκδόσεις για τις κονσόλες θα προσθέσουν επίσης τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των ορχηστρικών soundtracks που δημιουργήθηκαν για τα Pixel Remasters και των αρχικών soundtracks από την εποχή των 8-bit και 16-bit.

Τέλος, θα δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να απενεργοποιήσουν τα random encounters του τίτλους, ώστε να μπορούν να εξερευνούν τον κόσμο των τίτλων χωρίς διακοπή, ή να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα ενίσχυσης της εμπειρίας έως και 4x για να μειώσουν την μεγάλη ανάγκη για grinding.

Τα Final Fantasy I και Final Fantasy II θα είναι διαθέσιμα προς 11,99 δολάρια το καθένα, ενώ τα Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V και Final Fantasy VI θα κοστίζουν 17,99 δολάρια το καθένα. Και τα έξι παιχνίδια μπορούν να αγοραστούν ως πακέτο για 74,99 δολάρια.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Final Fantasy Pixel Remaster appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα