Παράθυρο κυκλοφορίας για το Atomic Heart

Η Mundfish έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το first person shooter που ετοιμάζει, το Atomic Heart, δίνοντάς μας μια γεύση από την ιστορία του παιχνιδιού, καθώς και ένα παράθυρο κυκλοφορίας.

Το Atomic Heart διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική, retro-future έκδοση της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη δεκαετία του 1950, με την εφεύρεση μιας παντοδύναμης ουσίας γνωστής ως Polymer, η οποία υπήρξε η αφορμή για νέα επιστημονική και οικονομική ανάπτυξη σε πολλούς τομείς

όπως της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Τα πράγματα προφανώς δεν πάνε όπως είχαν προγραμματιστεί, με τα ρομπότ να στρέφονται ενάντια στους επιστήμονες που βοηθούσαν. Έχοντας τον ρόλο του Sergey, ενός βετεράνου πολέμου και επίλεκτου πράκτορα της KGB, θα εξερευνήσουμε την “Εγκατάσταση” όπου όλα πήγαν στραβά, συλλέγοντας πλήρως αναβαθμιζόμενα όπλα, πειραματικά όπλα και ένα πολυμερικό γάντι που μας δίνει υπεράνθρωπες ικανότητες.

Το trailer κλείνει με το νέο παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, το οποίο περιέργως, αναφέρεται ως *******ber 2022, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε ότι το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου (September, October, November και December) αυτού του έτους.

Μπορείτε να δείτε το νέο story trailer του Atomic Heart παρακάτω.

The post Παράθυρο κυκλοφορίας για το Atomic Heart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα