Νέο Assassin’s Creed Project από τη Ubisoft

Σύμφωνα με το Bloomberg η Ubisoft φαίνεται ότι εργάζεται επάνω σε έναν νέο, μικρότερης κλίμακας τίτλο για τη σειρά Assassin’s Creed, ο οποίος είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται αρχικά ως ένα expansion του Assassin’s Creed Valhalla.

Το εν λόγω project, το οποίο έχει την κωδική ονομασία “Rift”, πρόκειται

να έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, έναν από τους “υποστηρικτικούς” χαρακτήρες του Assassin’s Creed Valhalla. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο του Bloomberg, το project είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ως ένα από τα expansions του Valhalla. Ωστόσο, το Rift φέρεται ότι πλέον θα κυκλοφορήσει ως ένας αυτόνομος τίτλος, προκειμένου να συμπληρώσει το “πρόγραμμα κυκλοφορίας” της Ubisoft πριν από τη διάθεση του επόμενου μεγάλου Assassin’s Creed, του live-service Assassin’s Creed Infinity.

Πάντα σύμφωνα με το Bloomberg, σε αντίθεση με τους τελευταίους τίτλους Assassin’s Creed, το Rift δεν θα διαθέτει έναν τεράστιο open-world κόσμο ή τόσο πολλούς RPG μηχανισμούς, αλλά θα εστιάζει κυρίως σε stealth gameplay, με κυκλοφορία προς τα τέλη του 2022 ή θα μπορούσε ενδεχομένως να μεταφερθεί για το 2023. Το Assassin’s Creed Infinity -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

The post Νέο Assassin’s Creed Project από τη Ubisoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα