Ορόσημο στην εμπορική πορεία του A Plague Tale: Innocence

Μέσα σε έναν χρόνο από τη διάθεσή του.

Η Asobo Studio έκανε γνωστό πως το A Plague Tale: Innocence κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου από τη διάθεσή του στην αγορά.

Μέσα από σχετική ενημέρωση από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter, η γαλλική ομάδα ανάπτυξης αναφέρει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το A Plague Tale:

Innocence έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την κοινότητά μας, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από εσάς που υποστηρίζετε το παιχνίδι και την Asobo Studio."

Ο David Dedeine - συν-ιδρυτής της Asobo - πρόσθεσε σε δηλώσεις του πως ολόκληρη η ομάδα αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για την ετήσια πορεία του A Plague Tale: Innocence, καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες ανακαλύπτουν την ιστορία των Amicia και Hugo, πράγμα που αποτελεί για αυτούς την καλύτερη πηγή κινήτρων. "Η Focus Home Interactive βρίσκεται στο πλάι μας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες περιπέτειες και ισχυρά συναισθηματικές εμπειρίες", συμπλήρωσε.

Το A Plague Tale: Innocence -που προσφέρεται αυτή τη στιγμή και μέσα από το Xbox Game Pass- κυκλοφορεί από τον Μάιο του 2019, σε PS4, Xbox One και PC.

We're thrilled to announce that A Plague Tale: Innocence has sold over a million copies worldwide!

This wouldn't have been possible without our community and we'd like to thank every one of you for supporting the game and @AsoboStudio ❤️?! pic.twitter.com/YQacwAemIo

A Plague Tale (@APlagueTale) July 1, 2020pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα