Πιθανή ημερομηνία διάθεσης του Crysis Remastered

Μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Παρά τον προγραμματισμό που ήθελε αύριο, Τετάρτη 1 Ιουλίου, να έχουμε την επίσημη αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Crysis Remastered, σήμερα είχαμε την διαρροή μιας πιθανής ημερομηνίας κυκλοφορίας του, μαζί με ένα νέο trailer μέσω της εμφάνισης του τίτλου στο Xbox Store.

Με το Crysis Remastered θα μπορέσουμε να ξαναζήσουμε τις περιπέτειες του Nomad με την πανίσχυρη Nanosuit του, η οποία θυμίζουμε

ότι μας επέτρεπε να ενισχύσουμε την ταχύτητα, την δύναμη και το armor μας, ενώ θα μπορούμε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές της για cloak στη ζούγκλα, ως άλλοι Predator.

"Το κλασικό shooter πρώτου προσώπου από την Crytek επιστρέφει με ένα gameplay γεμάτο δράση, έναν sandbox κόσμο και τις συναρπαστικές επικές μάχες που αγαπήσαμε την πρώτη φορά - με remastered γραφικά, βελτιστοποιημένα για την νέα γενιά hardware", αναφέρει η περιγραφή.

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 23 Ιουλίου, με υποστήριξη 4K και HDR για τα Xbox One X και PS4 Pro. Μπορείτε να δείτε το trailer που διέρρευσε παρακάτω ή να περιμένετε την πρεμιέρα αύριο. Η επιλογή είναι δική σας.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα