25η επέτειος για τη σειρά Ace Combat

Στα 16 εκ. οι συνολικές πωλήσεις της flight-action σειράς.

Γιορτάζοντας την 25η επέτειο της σειράς Ace Combat, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα στατιστικά σχετικά με την πορεία ολόκληρης της σειράς, καθώς και της νεότερης προσθήκης της μέχρι σήμερα στην αγορά.

Όπως έγινε γνωστό, όλα τα παιχνίδια της εν λόγω arcade-flight action σειράς πέρασαν συνολικά το φράγμα των 16.000.000 πωλήσεων, με το

Ace Combat 7: Skies Unknown να έχει μόλις υπερβεί τον αριθμό των 2.000.000 πωληθέντων αντιτύπων από τη στιγμή της κυκλοφορίας του τον περυσινό Ιανουάριο, νούμερο στο οποίο προσμετράται τόσο το πλήθος των retail πωλήσεών του, όσο και εκείνο των ψηφιακών.

Για να γιορτάσει το παραπάνω γεγονός, η ιαπωνική εταιρεία θα θέσει σε κυκλοφορία από σήμερα (1/7) δύο θεματικά t-shirt στα "χρώματα" της σειράς, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Σε σχετική ενημέρωση, ο Kazutoki Kono -Producer στην Bandai Namco- εκφράζει τις επιθυμίες του για τον εορτασμό της συγκεκριμένης επετείου με έναν πιο "πλούσιο" τρόπο, λέγοντας παράλληλα ότι σχεδόν όλα όσα είχαν προγραμματίσει από την περασμένη χρονιά έχουν λάβει αναβολή ή ακόμα και ακύρωση.

Υπενθυμίζουμε πως το franchise έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο αρχικό PlayStation με τη διάθεση του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, γνωστό ως "Air Combat", στις 30 Ιουνίου του 1995.

Το Ace Combat 7: Skies Unknown κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2019 σε PS4, Xbox One και PC.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα