Αναβολή στη διάθεση του Crysis Remastered

Μετά τα “άσχημα δείγματα γραφής” από το υλικό που διέρρευσε.

Κανονικά σήμερα θα ήταν η ημέρα που θα ρίχναμε την πρώτη επίσημη ματιά μας στο Crysis Remastered, με το βίντεο της ανακοίνωσης του να ήταν έτοιμο να προβληθεί περίπου αυτήν την ώρα, αλλά την τελευταία στιγμή η Crytek έκανε πίσω. Αυτή η κίνησή της ήρθε μετά τη διαρροή του trailer για το Crytek Remastered και ορισμένων εικόνων μέσα από το παιχνίδι, που δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους περισσότερους θαυμαστές – για κάποιο λόγο, το Crysis Remastered φαινόταν χειρότερο από το αρχικό παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι η πρώτη εικόνα κάθε λήψης είναι από την vanilla έκδοση του Crysis, ενώ η δεύτερη λήψη είναι μια direct-feed εικόνα από τη remaster έκδοση.

Βλέποντας την παραπάνω εξέλιξη, η Crytek έκανε επίσημα γνωστή την απόφασή της να καθυστερήσει τη διάθεση του Crysis Remastered για να μπορέσει να φτάσει το παιχνίδι στα "ψηλά standard που θα περιμέναμε σε PC και κονσόλες".

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 23 Ιουλίου, με υποστήριξη 4K και HDR για τα Xbox One X και PS4 Pro.

We would like to share an important update with you all! pic.twitter.com/ylu0OisDf3

Crysis (@Crysis) July 1, 2020pcps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα