Έρχεται υποστήριξη για το PSVR στο Dreams

Νέο εργαλείο για την εργαλειοθήκη.

Η Sony, στα πλαίσια της νεότερης παρουσίασης DCS (Dreams Community Showcase), έκανε γνωστό ότι η υποστήριξη των PS Move Controllers και της gaming συσκευής εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας στο Dreams θα ξεκινήσει προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

Με τη διάθεση ενός δωρεάν update για

τον τίτλο, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με το νέο "εργαλείο" που προστίθεται στην εργαλειοθήκη τους μέσα από σχετικά tutorial και "how to" βοηθητικό υλικό που θα τους προσφερθεί καθώς και να ασχοληθούν με νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί παράλληλα στο παιχνίδι. Επισημαίνεται πως δεν καθιστάται υποχρεωτική η κατοχή συσκευής PSVR στη δημιουργία παιχνιδιών για την εν λόγω συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony.

Το VR Expansion του Dreams αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 22 Ιουλίου. Το Dreams κυκλοφορεί από τις 14 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PS4. Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο review μας, καθώς και να διαβάσετε τη συνέντευξή μας με την Abbie Heppe -Communications Manager της Media Molecule, κάνοντας κλικ εδώ.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εν λόγω παρουσίαση της Media Molecule.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα