Ημερομηνία διάθεσης για το Dakar 18

Και trailer αφιερωμένο στα οχήματα και τις διαδρομές.

Οι Deep Silver, Bigmoon Entertainment και Amaury Sport Organization είχαν ανακοινώσει στις αρχές του χρόνου το Dakar 18, ένα racing τίτλο ανοικτού κόσμου, το οποίο θα βασίζεται στο ομώνυμο και πασίγνωστο αγώνα αντοχής. Πλέον, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο trailer που δημοσιεύτηκε, ξέρουμε ότι το Dakar 18 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4,

Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το εν λόγω trailer, εκτός της ημερομηνίας διάθεσης του τίτλου, παρουσιάζει όλα τα διαφορετικά οχήματα που θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι, όπως μηχανές, ATV, αυτοκίνητα, buggies και φορτηγά. Επιπλέον, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα διάφορα περιβάλλοντα του τίτλου, που θα αποτελούνται από 14 open world διαδρομές σε αρκετές χώρες της Νότιας Αμερικής όπως η Αργεντινή, η Βολιβία και το Περού. Οι παίκτες θα συναγωνιστούν σε online multiplayer αγώνες, αλλά θα παίξουν και offline για να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες του προσανατολισμού και της αγωνιστικής οδήγησης. Το Dakar 18 επικεντρώνεται στο ρεαλισμό και υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά, τα οποία θα αναπαριστούν πιστά πολλά από τα επίσημα οχήματα και τους πιλότους τους σε πέντε αγωνιστικές κατηγορίες (Cars, Bikes, Trucks, Quads και SxS) του Dakar Rally 2018. Επιπλέον, το παιχνίδι θα διαθέτει και single player mode για online και split screen multiplayer εμπειρία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος έχει πάρει την επίσημη άδεια από την Amaury Sport Organization – ο οργανισμός που διοργανώνει το ράλι- οπότε θα περιέχονται όλες οι βασικές ομάδες, όλα τα οχήματα και οι οδηγοί του πραγματικού Dakar Rally.

Το Dakar 18 θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρεις εικόνες μέσα από τον τίτλο, καθώς και το ολοκαίνουργιο trailer.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα