Οικογενειακό Πρόγραμμα για το Game Pass

Η Microsoft αρχίζει σταδιακά την εφαρμογή για το “οικογενειακό πακέτο” του Game Pass Ultimate. Συγκεκριμένα, στο επίσημο site της αναφέρεται στο πρόγραμμα ως “Game Pass Friends & Family”. Σε αυτό θα μπορούμε μέχρι και πέντε άτομα να έχουμε το Game Pass Ultimate

στην τιμή των 21,99 ευρώ τον μήνα. Απαραίτητη προϋπόθεσή -όπως είναι φυσικό- ο καθένας να έχει τον δικό του λογαριασμό Microsoft ή/και Xbox προφίλ. 

Ο τρόπος για να γίνει αυτό έχει ως εξής΅: αφού αγοράσουμε το πακέτο, μπορούμε να το μοιραστούμε με άλλους τέσσερις φίλους μας. Μετά από αυτό, ο καθένας θα έχει πρόσβαση στο Game Pass Ultimate από το δικό του προφίλ, με τα δικά του saves, achievements κτλ. Πέραν του πρώτου, που έχει αγοράσει το πακέτο, κανένας άλλος δε θα έχει τη δυνατότητα να το μοιραστεί με κάποιον άλλον. Θα μπορούμε να είμαστε συνδρομητές σε ένα πακέτο τη φορά. Θα μπορούμε να μπούμε και να βγούμε σε κάποιο πακέτο μέχρι και δύο φορές το χρόνο. Αν είμαστε ο αγοραστής του πακέτου θα έχουμε τη δυνατότητα για home sharing της συνδρομής μας στην κονσόλα μας, σε περίπτωση που είμαστε ένας από τα άλλα τέσσερα μέλη, αλλά μόνο με το δικό μας προφίλ θα έχουμε πρόσβαση στο Game Pass Ultimate από κάποια άλλη κονσόλα Xbox.

Τέλος, αν έχουμε αυτή τη στιγμή κάποια άλλη συνδρομή και θέλουμε να τη γυρίσουμε σε Game Pass Friends & Family, αυτή θα αλλάξει σε διάρκεια ανάλογα με το υπόλοιπο που έχουμε στον λογαριασμό μας -γι’αυτή την αλλαγή υπάρχει αναλυτικός πίνακας στο site του Xbox.

Προς το παρόν το πρόγραμμα έχει ανοίξει μόνο για τις χώρες της Κολομβίας και τις Ιρλανδίας με τη Microsoft να υπόσχεται ότι θα ακολουθήσει ένα ακόμα κύμα χωρών μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Οικογενειακό Πρόγραμμα για το Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα