Η Ubisoft επιβεβαιώνει το Assassin’s Creed: Mirage

Νωρίτερα, η Ubisoft επιβεβαίωσε τις διαρροές σχετικά με τον επόμενο τίτλο Assassin’s Creed, ανακοινώνοντας το Assassin’s Creed: Mirage.

Το παιχνίδι βρισκόταν υπό ανάπτυξη με την κωδική ονομασία Rift, και αρχικά επρόκειτο για DLC του AC: Valhalla . Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρωταγωνιστής θα είναι ο Bassim, τον οποίο και γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed: Valhalla. Οι παίκτες θα ακολουθήσουν τα

χνάρια του στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα, καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για εκείνον και την ιστορία του.

Επίσης, ενδέχεται να ανακαλύψουμε περισσότερα και για τη σύνδεσή του με τον Isu-αντίπαλο δέος του Odin-Eivor. Οι φήμες υπόσχονται επιστροφή στις ρίζες της σειράς και βελτίωση του συστήματος stealth και δολοφονιών. Επίσης, τα RPG στοιχεία που συνοδεύουν τους τρεις τελευταίους τίτλους θα απομακρυνθούν οριστικά, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την “επιστροφή στα παλιά”.

Για την ώρα η Ubisoft δεν επιβεβαιώνει (ή διαψεύδει) καμία από τις υπάρχουσες φημολογίες. Υπόσχεται, όμως, ότι θα μάθουμε περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα – και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου. Τότε αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα για το Mirage, αλλά και για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed.

Assassin's Creed Mirage is the next Assassin's Creed game.

We can't wait to tell you more on September 10 at Ubisoft Forward: 9PM CEST | 12PM PT. #AssassinsCreed pic.twitter.com/92LoEcrrWs

— Assassin's Creed (@assassinscreed) September 1, 2022

The post Η Ubisoft επιβεβαιώνει το Assassin’s Creed: Mirage appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα