Πλησιάζει η κυκλοφορία των Sam & Max Save the World και Sam & Max: Beyond Time and Space Remasters

Οι κλασσικοί point-and-click adventure τίτλοι της Telltale Games, Sam & Max Save the World (Season One) και Sam & Max: Beyond Time and Space (Season Two) Remastered πρόκειται να κυκλοφορήσουν για το PlayStation 4

στα τέλη του τρέχοντα μήνα, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός και publisher του, Skunkape Games.

Αρχικά να θυμίσουμε ότι οι δυο τίτλοι είχαν κυκλοφορήσει με την μορφή  επεισοδίων κατά τη διάρκεια του 2006 και του 2007, ενώ τα remasters θα σηματοδοτήσουν την πρώτη φορά που το Save the World έρχεται σε κάποια πλατφόρμα PlayStation παρά το γεγονός ότι η δεύτερη season, με τίτλο Beyond Time and Space, είχε μεταφερθεί στο PlayStation 3.

Και οι δύο τίτλοι θα έρθουν με γραφικά υψηλής ανάλυσης, δυναμικό φωτισμό, βελτιωμένο lip sync, ανανεωμένο ήχο και διάφορες quality of life αλλά και γενικής αισθητικής βελτιώσεις, διασφαλίζοντας ότι θα τρέχουν ομαλά στα PlayStation 4 και PlayStation 5.

Τα Sam & Max Save the World – Remastered και Sam & Max: Beyond Time and Space – Remastered θα κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και PlayStation 5.

The post Πλησιάζει η κυκλοφορία των Sam & Max Save the World και Sam & Max: Beyond Time and Space Remasters appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα